| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kolory zla. Czerwien Aka Colors of Evil: Red (2024) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1849 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kolory zla. Czerwien Aka Colors of Evil: Red (2024)Objavljeno: 29.Svibanj/May.2024 u 22:43 |
|
Hvala.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1849 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2024 u 16:56 |
|
Ovo je za mene jedno od prijatnih Netflix iznenadjenja. Odlican film, radjen po romanu, reziserski dobro vodjen, sa uznemirujucom pricom narocito za roditelje zenske dece, Glavni ubica sadista i psihopata fenomenalan glumacki. Vredno preporuke i gledanja.
Ocena 7.5/10
|
|
![]() |
|
jojo385
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 12:22 |
|
Pogledao film potaknut hvalospjevima urednika pojedinih
domaci portala.Vjerujuci njima pogledao film. A oni ,ti urednici pisu da je film jedan od najgledaniji na Netfixu ,sa komentarima....odlicno .. 10 od 10. Naivno vjerujuci da su ti urednici pravi filmofili ,da pisu recenzije na osnovu iskustva (na osnovu pregledanih hiljade/ tisuce filmova) i da mogu odvojiti kvalitet od trasha..... I onda nakon odgledanog filma sve vise mislim ds su ti urednici skrpljeni zbrdazdola i da ne gledaju filmove/serije nego prepisuju jedni od drugih.Moje dalje porazno razmisljanje je da citaoci takovih portala i recenzija ne gledaju film/seriju (eventualno trajler) i onda uz zajednicku jutarnju kafu ili frustuk govore kako je film/serija za 10. Zivot nam se pretvorio u FRAGMENTE ...i klikove. A film ...sve prosjecno ,prica prosjecna,negativci prosjecni, pozitivci prosjecni,tvist ....prosjecan.Sve prosjecno uz jedan uslov : da se gleda sa Engleskim naratorima. BTW....Ne jednom sam se zapitao ...nije li ovaj prozor u kojem se pisu komentari,toliko nezgrapan da odbija mnoge da napisu bilo sto? |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 14:15 |
|
Kad vidiš bezbroj hvalospjeva i desetki, a nijedan ili skoro nijedan pljuc, znaš odmah da je to umjetno podebljavanje i da je nemoguće da je film nova Casablanca.
Samo si mi utvrdio odluku da ovaj fim preskočim. Možda je dobar, ali ima i drugih dobrih filmova iza kojih ne stoji reklamna mašinerija, radije ću njih. Ažurirao JoxerTM - 04.Lipanj/Jun.2024 u 14:36 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |