| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Snimaće se Fall 2 (17.05.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Snimaće se Fall 2 (17.05.2024.)Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 13:22 |
|
Tema je odlicna ali ne znam da li je za nastavak
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 16:59 |
|
Prvi (mi) je bio zdravo napet, sav fobičan, ne znam šta mi je kako bivam stariji, kao tinejdžer sam se peo na visoke, kose krovove, i cirkao gledajući u zvezde, na zaprepašćenje pola kraja u kojem sam odrastao (naravno, druga polovina je navijala za to da se stropoštam dole
), no sada kada sam na tim većim visinama, zna da mi se zamanta u glavi (šta beše kaže Šantić "a meni se krene, bururet u glavi" ), tako da mi je Fall bio traumatičan, uprkos ponekim manama filma. Ako bi to ispravili, sada sa nekim novim likovima, bome ću da se sručim na filmić kada se pojavi, ta količina neprijatnosti je pa doživljaj za sebe ![]()
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 17:11 |
|
Prvi sam preskočio pa ću i ostale.
Razlog? Dosta mi je holivudskih šema lake zarade bez imalo ulaganja (blair witch, paranormal activity, itd). |
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 19:38 |
|
OK kao ideja, posebno za ljude koji imaju strah od visine, a čak ni oni koji nemaju u velikoj meri ovaj film su gledali oznojenih dlanova. Na neki način beše to igra na sigurno. Ali realizacija mi je poprilično podbacila, nisam neki ljubitelj tog filma ako ga posmatramo kao zaokruženu celinu.
No, ako je vredelo praviti prvi, zaista ne znam šta raditi u nastavku, a da iole ima smisla? Osim stare dobre da se od svega što donese keš napravi nastavak i izmuze sve što se može. A čitam da je u planu već i treći deo!!?? Bilo kako bilo - preskačem svakako! |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2450 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 19:42 |
|
Ima li išta da valja u prvom delu,
a planiraju i treći nastavak?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |