| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
VHS Titlovi |
Odgovori
|
| Korisnik | |
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: VHS TitloviObjavljeno: 28.Travanj/Apr.2024 u 20:16 |
|
Pozdrav svima...
Da li neko može pomoći kako da na VHS bez titlova koji je konvertovan u mkv i super ispao dodam titlove koje imam sinhronizovane ali da izgledaju ovako kao što su izgledali na VHS-u. Znači imam VHS u mkv formatu britanski i želim da dodam titlove, da izgledaju ovako kao na ovim slikama. Da li neko zna tačan naziv fonta i svaka pomoć je dobro došla kako da ovo uspješno završim... ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2024 u 10:56 |
|
Pokreni video preko Media Player Classica ili bilo kojeg drugog gdje se možeš igrati postavkama titlova. Pozadina se u MPC-u zove opaque box. Mijenjaj fontove i boje teksta i pozadine dok ne dobiješ sličan ili isti font.
|
|
![]() |
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Online Points: 2471 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2024 u 21:03 |
izvadio sam nedavno hardcoded title u SE, neki dodatak skino, al ne znam kako više... ja u SW koristim sličan font koji ima malo l onako savijeno, da prepoznam I od l. Bahnschrift. Ono što švabi imaju na auto-cestama. Inače na TVu koriste onaj SWISS nešto kao nekako, 721.
Ako oceeraš slova, kasnije u tekstu postaviš po volji koji font. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |