| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Za danas toliko (2024) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Za danas toliko (2024)Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2024 u 08:43 |
|
Sjajan. Koliko lepote i emocija u jednostavnosti. Pravo osveženje u domaćoj kinematografiji.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2024 u 09:03 |
|
Već sigurno dvadesetak godina ne pratim domaću kinematografiju pogotovo serije, ne znam da li sam uop[te i pogledao, jednostavno teme, scenario, loša gluma itd. po mom mišljenju, mada sae i nisam toliko trudio da ih tražim, čitam komentare. Možda sam pogledao nekoliko, mislim da sam poslednji pogledao Lihvar (2021) ako se ne varam, baš ću da `dzirnem` u dati, hvala na komentaru, lepo i emocije u jednostavnosti mi se sviđa. Hvala na komentaru.
Ažurirao AlexDeLarge - 08.Travanj/Apr.2024 u 09:08 |
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2024 u 09:56 |
|
Hvala na poverenju. Ni ja ne pratim previše domaći film skoro dve decenije, ali ovo je mi je baš leglo. U celom filmu postoje samo jedna ili dve scene razgovora mobilnim,a najopasnije oružje je kašika. Doduše, ima par scena ludih vožnji, ali videćeš kakvih
Lepa priča puna emotivnih naboja, ali je daleko od limunadice.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |