Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za danas toliko (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Za danas toliko (2024)

Za danas toliko

Za danas toliko (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama

Režija:

Marko Djordjevic

Scenarij:

Marko Djordjevic

Glavne uloge:

Dragana Miletic
  >  Profesorka
Mladen Slovic
  >  Pica majstor

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Za danas toliko (2024)
    Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2024 u 08:43
Sjajan. Koliko lepote i emocija u jednostavnosti. Pravo osveženje u domaćoj kinematografiji.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2024 u 09:03
Već sigurno dvadesetak godina  ne pratim domaću kinematografiju pogotovo serije, ne znam da li sam uop[te i pogledao, jednostavno teme, scenario,  loša gluma itd. po mom mišljenju, mada sae i nisam toliko trudio da ih tražim, čitam komentare. Možda sam pogledao nekoliko, mislim da sam poslednji pogledao Lihvar (2021) ako se ne varam,  baš ću da `dzirnem` u dati, hvala na komentaru, lepo i emocije u jednostavnosti mi se sviđa. Hvala na komentaru.

Ažurirao AlexDeLarge - 08.Travanj/Apr.2024 u 09:08
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2024 u 09:56
Hvala na poverenju. Ni ja ne pratim previše domaći film skoro dve decenije, ali ovo je mi je baš leglo. U celom filmu postoje samo jedna ili dve scene razgovora mobilnim,a najopasnije oružje je kašika. Doduše, ima par scena ludih vožnji, ali videćeš kakvih Lepa priča puna emotivnih naboja, ali je daleko od limunadice.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.