| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Hot Spot (1990) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Hot Spot (1990)Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2024 u 22:34 |
|
Odlican film.Dobra rezija Denisa Hupera sa juznackom crnackom muzikom sa dosta bluza. Lepuskasti i porocni Don Jonson na vrhuncu svoje glumacke popularnosti i seksepila, prelepa Jenifer u ranom cvetu svoje mladosti , Virginija Marsden prava pravcata manipulativna prlejubniva i kucka. Film sporijeg tempa ali nabijen nabojem i desavanjima, ucenama, plackom banke... Bilo je lepo 2024 kada sam ovaj film pogledao po treci put od njegovog pojavljivanja vratiti se caroliji filmova 90 tih proslog veka.
Ocena 7/10
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2024 u 12:08 |
|
Ama film gdje htio, ne htio, lonac nađe odgovarajući poklopac.
Karma is a bitch. Ovakve po holivudu više ne snimaju, tako da: Obavezno gledati.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2024 u 12:44 |
|
Ne prave to je tacno, meni su cirka od pre 20 godina poceli da budu bas losi, tad sam i prestao da pratim, i da me nesto intersuju , ako naleti, naleti. Dobro pratila su se pre uporedo ostavrenja iz svih drzava. Pre toga imaju po mom misljenju dosta dobrih filmova, ima i promasaja pregrst naravno, e sad da li je nostalgija, mada u prilog sve govori da se s vremena na vreme bar ja vratim nekim starim ostvarenjima , nekim reziserima, ekranizacijama romana, ne samo americkim nego npr. italijanskom neorializmu, pa francuski talas, japanski, pa Danci, a onda i Holandjani, u ona vremena i Poljaci, pa kasnije Aussie i Korejci. Mnoge sam i propustio. Da, jeste film dobar , bar meni, a vidim i Aleski i Joxeru, bar po komentarima, gledao se tada, mada ga nisam reprizirao. Lepo sto je osvezena tema.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2024 u 13:11 |
|
Zašto reprizirati dok ga kroz ne zaboraviš, film je poseban toliko da ćeš ga se sjećati godinama, možda i do kraja života.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2024 u 13:14 |
|
Pa i bio sam pozaboravljao. Pustao sam supruzi koja nije gledala. Ovakvi filmovi i dan danas imaju svoju draz i sarm a i bolji su od mase filmova...
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2024 u 21:38 |
|
Neverovatna hemija dvoje glavnih glumaca (Don Džonson - Dženifer Koneli), bila je najjači štih ovog filma, koja je isti digla na znatno viši nivo. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |