Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da li DIVX titlovi pašu na DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Da li DIVX titlovi pašu na DVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ruggy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ruggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Da li DIVX titlovi pašu na DVD
    Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 14:16

Možda je glupo pitanje za one koji to znaju, ali mi se ne da patiti sa prženjem titlova ako to ne paše.

Dakle, da li titlove za DIVX filmove mogu koristiti i za DVD-e (kad recimo, skinem file od 4-5 giga koji je full DVD) ?

Hvala

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 14:30
Ne možeš ga ti tek tako, Nero-m spojiti sa vob fajlovima. Moraš ga prvo infiltrirati u DVD strukturu...
Ako hoćeš ostavi mi e-mail, pa ću ti poslati uputstvo.
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 14:30
ne možeš samo spržiti titl u .srt ili sličnom formatu uz DVD fileove(VIDEO_TS folder).
to si mislio, jel?

trebaš ponovno složit video,audio(ako želiš i menije) i ubacit titlove s DVD LAB PRO-om, bar ja tako radim
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 14:31
@darije, lol...točno u minutu
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 14:35
he-he, brže kucam,a? 

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 15:12

Za Darija 1

Ilija Cvorovic kaze: "...mozda ste dobili pogresan broj ali ste dobili onog kog ste trazili!"

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 15:15
Hvala. Rečeno - učinjeno!

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 15:23

To sam odslusao milion puta, to mi je Windows Start Up Tone. A shutdown je...

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 15:59
he-he... super je.
A šta ti je shutdown?

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 17:04
Darije, posalji i meni to uputstvo.....dosta snimam sa satelita, mpeg2 format, (720x576) pa bih mogao da uradim koji dvd...
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 15:01

Originalno postovano od strane darije1 darije1 piše:

he-he... super je.
A šta ti je shutdown?

"...Orao pao, orao pao...Soko dolazi, soko dolazi..."

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 15:09

Ne možeš ga ti tek tako, Nero-m spojiti sa vob fajlovima. Moraš ga prvo infiltrirati u DVD strukturu...
Ako hoćeš ostavi mi e-mail, pa ću ti poslati uputstvo.

Darije, daj baci i meni na mail uputstvo, dobro bi mi došlo...

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 17:13
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

he-he... super je.
A šta ti je shutdown?

"...Orao pao, orao pao...Soko dolazi, soko dolazi..."

he-he, Balkanski špijun je zakon!!!

Uputstvo poslato svima!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down