| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Number 23 (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Number 23 (2007)Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2023 u 14:17 |
|
Dosta solidan misteriozno-triler drama film. Jima Carreya u ozbiljnim ulogama mi je uvijek zabavno i gušt gledati, kao i svugdje doduše, ugl. na visokom nivou je prezentirao i živio lik, baš kao i u svakom žanru i filmu.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2023 u 18:38 |
|
Ejs Ventura? Pa misli li taj nepodnošljivi šarlatan u penziju već jednom.
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2023 u 20:16 |
|
Ako misliš na Carreya on je već u penziji. A Ace Ventura je parodija lik raznih klišej komedija likova iz prošlosti, Ventura je šarlatan, ali Carrey je jedan ozbiljan i karizmatičan glumac koji vrhunski odigra svaku ulogu koju dobije (nažalost ne puno ozbiljnijih rola radi opravdane "stigme"), ko god šta mislija o tome, ka i većinu glumaca šta ih obilježi jedan žanr i većinu karijere plivaju u istim vodama tako je i njega obilježilo i angažiravalo ugl u jednom žanru, komediji. Pa ko voli nek izvoli, jel, sve je subjektivno ⚖
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1513 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2023 u 10:22 |
|
Jim Carrey je sve samo ne sarlatan. Po meni vrhunski glumac ,koji se u pocetku zaleteo sa idiotskim ulogama ali ima bas dobrih i ozbiljnih filmova. Inace nisam znao da je u penziji,stvarno ga nije bilo u zadnje vreme. Ovo je inace meni odlican film.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2023 u 08:22 |
|
I ja mislim da je super izneo ulogu. Film mi je dobar, jednu stvar u scenariju bih zamerio u smislu da su to bolje uradili, mozda zamaskirali bolje, izostavili , mislim da bi bio jos bolji. Eto,mozda i da ne preteruju sa brojem 23 moglo je suptilnije i kreativnije, . Bio bi nagovestaj ali su u drugim ostvarenjima to uradili, naravno na drugaciji nacin, i prvu stvar i oko nekog broja. Nevezano za prethodno, definitivno mi je interesantan film, stavio bih psiholoski triler mada moze i da se rasclani, i stvarno ne vidim razlog sto ga je kritika toliko ocrnila.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |