| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kentavr (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kentavr (2023)Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2023 u 19:56 |
|
Prevod je uradio Debilius ✨
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2023 u 15:00 |
|
U sustini prijao mi je film, mada vidi se mnogo stvari iz drugih filmova, sad da ne nabrajam iz kojih, Simbolika i naziv filma ok, Radnja skoro celog film se odvija u taksiju, neka plava i crvena `neonska` osvetljenja u sutuacijama kada glavni lik... pa odmah cer vas podsetiti na nekoliko `(anti)junaka` iz drugih filmova... Gluma mi je dobra, ma i vozaca taksija i prijateljice noci , atmosfera isto, tempo i dinamika ok, jedna stvar nije objasnjena ali mi je i to prihvatljivo, ima svoje zasto, Takodje tranzicija zanrova ( ili podzanrova , bas je na ivici po mom misljenju), a onda je i kraj zatim ocekivan ( pri zavrsnici su malo vise mafijali moglo je to suptilnije, kreativnije, ne onako sirovo, mada mozda se drugima svidi ) ali tako je u vecini filmova. Jeste triler po mom misljenju, ali iz jednog podzanra prelazi u drugi. Ocekivao sam neki drugaciji obrt i da privedu kraju, ali dobro odlucili autori da tako zavrse. Lepo sto su prevedene pesme, nekako mi i stihovi pasu. Hvala za prevod!
Ažurirao AlexDeLarge - 14.Prosinac/Dec.2023 u 19:40 |
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2024 u 08:55 |
|
Sasvim korektan triler. Ništa što već nije viđeno, ali opet, urađen je sa pametno doziranom količinom obrta da bude napeto i interesantno. Dobro odabrana muzika i odlična gluma, naročito mlade Anastasije Talizine - Lize. Njen ples na ivici provalije je zaista vrhunska scena. Sam kraj je meni malo pokvario utisak, no možda je to moj subjektivni utisak.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2024 u 18:56 |
|
Hvala za prevod.Javljam utiske.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2024 u 23:33 |
|
Film je malo razvucen. Taksista u glavnoj ulozi izvanredan. Moderna kamera, produkcija, dobra fotografija. Nije preterano originalan film ali je kraj veoma efektan i daje neki smisao filmu. Kako samo mogu pojedinci na marginama da nadrljaju...Ocena 6/10
|
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2025 u 14:50 |
|
Ruski triler, dovoljno mračan, sa obrtima i potrebnom dozom napetosti, da zadovolji ukuse ne preterano zahtevne publike. Yura Borisov odličan, ali šou ukrala ipak Anastasiya Talyzina. S druge strane, negativci baš i nisu ostavili utisak, samo otaljali posao. Korektno snimljeno, naročito scene u autu, pa vredi da mu se pokloni pažnja.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |