| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Shéhérazade (2018) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77213 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Shéhérazade (2018)Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2023 u 12:11 |
![]() Adolescent izlazi iz doma u kojem je bio zbog krađa, majka ga više ne želi nazad, socijalna služba ga želi premestiti u drugu sredinu i novi dom, što bi ovoga na sav već njegov šok gurnulo samo još dublje u otuđenost i usamljenost. Uličnim putanjama momak upoznaje takođe maloletnu Šeherezadu, prostitutku kojoj kao i lokalnim devojkama i nesvestan postaje makro, što ga, naravno, dodatno vodi u brutalnost ulica Marseja. Istovremeno, on zapravo konačno ima nekoga uz sebe, pa makar sve u tom njihovom mikro-svetu bilo protiv detinjstva, lepote i radosti odrastanja. Film nije kakva romansa, no upravo su ta povezanost i ljubav u mučnim pravilima eto ovde marsejskih ulica, klinaca koji neka i nevoljno i nesvesno pružaju ruke jedno ka drugome, ono što nudi nadu onda kada sve drugo zakaže. Možda ne poseban ali meni mio i drag filmić koji mi je prijao na način koji ja volim.
![]() |
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2024 u 20:14 |
|
Prevod je uradila Jelena97 ⚡
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |