| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Avionski katastrofični po ugledu na... (04.12.2023.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Avionski katastrofični po ugledu na... (04.12.2023.)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2023 u 14:40 |
|
Gledacu
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2023 u 17:58 |
|
Bome, gledaću i ja, bože zdravlja.
Nekada moj omiljeni žanr, katastrofe tj, dok zapravo nisam voleo ni jedan jedini od Airport filmova, no zato Poseidon Adventure, Towering Inferno...milina. Mislim da je u dobroj meri prevaziđen žanr, ne zato što nema šta reći, umešno držati u napetosti ili hajde makar zabaviti, već su filmovi tog tipa, nažalost, odavno krcati bombastičnim dešavanjima na ekranu, likovi su sve bleđi, neuverljivije pisani, videli smo previše toga, te nije lak posao napraviti dragulj u tom domenu danas, kamoli me ičime iznenaditi. No hej, ima talentovanih ljudi svuda, ako se izbore i ćape kameru, tj lovu od studija, nikada se ne zna čega sve može biti...
Ažurirao puppet_master - 10.Prosinac/Dec.2023 u 20:41 |
|
![]() |
|
vasobeci
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Sijecanj/Jan.2020 Lokacija: Kraljevo Status: Offline Points: 14 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2023 u 19:00 |
|
ahahahahahaha glupost na kvadrat. Ovo će da gleda samo neko baš baš dokon.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |