| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Boudica (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Boudica (2023)Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2023 u 23:24 |
|
Prevod je uradio mirelovac ✨
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2026 u 00:04 |
|
Nekoliko stvari. Pprvo. Film sam odgledao bez prevoda ( nz da li ga je tada bilo ) Drugo. Ne znam da li ce se neko setiti ali pravi ljubitelji filma hoce da nakon sto je bio aktuelan film Braveheart sa Mel Gibsonom, bilo se suskalo i spekulisalo da ce biti snimljena kao zenska verzija Braveheart-a gde je tu neku junjakinju trebalo da igra Julianne Moore ali taj projekat nikad nije bio snimljen. Trece, Olga Kurylenko zna da igra u ok filmovima. A kao cetvrto, ocenicu i ja film sa Tako Tako koja mu je i trenutna ocena mada film je podosta varirao sto se skale kvaliteta tice. Od dobrog do ok pa tako tako pa lose pa ipak da ne budem ostar necu ga oceniti sa lose mada u pojedinim scenama kao da zapravo gledate neku emisiju koja se emituje na History Channel-u a ne neki film. Sve u svemu to je to i toliko od mene tj. ovo je moj komentar za ovaj film.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |