| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Breed (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Breed (2006)Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2023 u 19:28 |
|
Sasvim podnošljiv horor, tačnije prosečan. Ali, hej, imdb piše da je u pitanju komedija??? Pa, ne da nema ništa smešno u horor gde neke likove tamane besni psi, već je takva klasifikacija apsolutna ludost i dokaz da su amateri čak i na najprofesionalnijim mestima. Imdb??? Šta vam je???
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2023 u 22:50 |
|
imdb odavno zna dodavati pogrešne oznake, nije im ovo prvi "niđe veze" žanr
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2023 u 14:24 |
|
Dosta dobar film o psima koji kolju ljude.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2023 u 14:39 |
|
Gled'o ali se ne sećam ičega, dadoh mu, vidim u sveščici, relativno visoku ocenu, verovatno zbog Michelle Rodriguez, delovala mi je oduvek kao cica kojoj bi i ovakav delija pao od udraca, takve su (mi) za ženidbu a kamoli visoku ocenu. Pasa se, neka i hibridnih, ne sećam.
Glede pasOVA, sećam se radije doba VHS-a i filma sa Joe Don Bakerom (tja, kao da mucho ljudi danas zna koJi je pa taj), The Pack, onaj iz sedamdesetih, jok rimejk, voleo ga skoro kao osamdesetih Cujo ili onaj sa Lance Henriksenom iz devedesetih (Man's Best Friend valjda ako i to nisam pomešao i zaboravio). I ne, to nije zato što sam tobože mator, što bi rekao ar8c život je zbilja tek preda mnom, nego mi je pamet, ili nešto tome blisko, rasuta, dabome, svukuda a troškovi toga da se sastavim, ono, iole, sa sobom su previsoki, cena je ogromna, reklo bi se - neisplativo. Tako da eto, zaboravljam pesmu, misli u noć beže, krovovi se ruše...Ako ćemo pravo, nije da imam kakve konkretnije koristi od toga što se sećam The Pack, Cujo ili Man's best friend filmova, kada bi im se vratio sada, posle toliko godina, verovatno bih momentalno zaboravio to da sam ih nekada voleo, tako da...vazda cirkus oko sećanja, gubiš kako god da okreneš
No makar smo se lepo ispričali (pitaj boga kome on to uopšte...) |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |