Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fonseca ili ti Emil_skoda-lopov nepismen
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fonseca ili ti Emil_skoda-lopov nepismen

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pejafor3 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fonseca ili ti Emil_skoda-lopov nepismen
    Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 15:43

Sto si ukrao titl za The Lake House?

Em si ga ukrao, em to nije verzija za DVD Rip nego za

TS verziju.

To sto si namestio sinhronizaciju ti nista ne pomaze, jer ti

nedostaju recenice u filmu, a mogao si da ga makar i prepravis da mu ne fale kukice i kvacice, pa bi ti poverovao da je DVD rip.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 15:45

mama ti je fonseca, pederu

Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 15:48

Pa samo majmuni kao ti mogu na naslovnoj stranici sajta da u imenu titla,

dodaju i psovke. Potpuno vam je isti jezik iygovaranja

A i avatar vam je sasvim slucajno isti kao....

Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 15:48

Umalo da zaboravim.

PLAGIJATORU NEPISMENI.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 15:50

GOSPON PEJA! KAD BI VI MOZDA NAOCARI NATAKO...

VIDIO BI OD KOGA JE ''THE LAKE HOUSE''.

primi me za karu

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 19:51
e emile samo seres po forumu daj bar seri na zajebanciju a ne na provokacije i sranja
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 20:04
WaaaaaaaaaaaaA, volim kad me mrze, ne mogu si pomoći!!!
Jesil naąao cro titl za UNITED 93?
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 21:00
Originalno postovano od strane Emil Skoda Emil Skoda piše:

WaaaaaaaaaaaaA, volim kad me mrze, ne mogu si pomoći!!!
Jesil naąao cro titl za UNITED 93?

jel postoji neka opcija da ti se da ban pa da se više nemreš regat ovdje?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 21:23
Ne, kujo.
Imam vec 15 banova
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 22:22

opet ti škoda provociraš......hoćeš prestati više vrijeđati ljude i nonstop praviti neka sranja

Ažurirao dejan-sl
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 22:46
Ne znam kako se vama cini al ovaj Skoda mnogo podsjeca na Speedya, mozda je covjek uskrso  
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 22:55
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

opet ti škoda provociraš......hoćeš prestati više vrijeđati ljude i nonstop praviti neka sranja

Zasto mene citiras, dejane sl? Tko je otvorio topic, tko je poceo s vrijedjanjem? Ja provociram? Ili ne znas, il si lud.
Svi moji postovi vezani su uz upload. Kad se popravi upload, ja cu kacit svoje titlove i nece me bit na forumu.
Speedy? Pa nije nemoguce, rodmane
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 23:42
nije to speedy buhahaha  speedy je KRALJ

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 00:13
< =text/>
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 13:58
speedy bi imao malo više stila
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 14:01
tako je   sviracu harmonike  :))
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 15:22

Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

speedy bi imao malo više stila

ma da. ja te mogu samo zagrlit i polizat šupak < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 15:40
Ti si običan lažov i plagijator svega i svačega. Smaraš nekim prevodima koje šatro ne možeš da upload-uješ... a u stvari nemaš iste, nego nas samo gnjaviš. Ajde lepo "od..bi" na ne-planetu Pluton
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 15:51

Tvoje želje, tvolji snovi  

Nas? Portparol? Kraljevska množina?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.