| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Komentar nedelje - Beau is Afraid (25.09.2023.) | BA | HR | RS | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Komentar nedelje - Beau is Afraid (25.09.2023.)Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2023 u 11:03 |
|
Svidja mi se ideja, htedoh jednom da predlozim, posto takvih stvari ima na drugim forumima.
Vecim delom se slazem sa komentarom u drugom i cetvrtom pasusu, i dalje mislim da su neki delovi style over substance, i rekoh ne mari, tema se provlacila kroz knjizevna dela ali i kroz neke filmove, naravno treba biti skoncentrisan, ali realno treba i da vas zaintrigira tema koja je mucna, treba da budete i raspolozeni, realno pre bih uzeo neku komediju, neki klasican krimi triler, nego uleteti u ovaj vrtlog i pazljivo pratiti, cak mi prvi put nije prijao ( da sam slucajno bio u bioskopu verovatno bih izasao), pa sam ponovo pogledao. Slicno je bilo u skorije vreme sa kazahtanskim filmom A Dark, Dark Man, i koji mi se na kraju svideo.
Elem, na stranu sve, dobra ideja.
|
|
![]() |
|
vedran-klemen
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2023 u 13:42 |
|
Meni negledljivo. Previše nasilja... :(
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |