| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fatum (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Fatum (2023)Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2023 u 20:32 |
|
Opis pa mogao je precizniji. Ali u sustini da jeste preplicu se na pocetku sudbine, eto i naziva filma` Fatum`, snajperiste ciji je sin u bolnici i ceka na donora, coveka koji je poveo porodicu u kladionicu (i direktno i indirektno)..., i lokalnog momka koji je istu dosao da opljacka. Zanr, da ima tranzicije ali gde nadjose avanturu. Ovako bas zbog tranzicije je malo tesko pisati a ne otkrivati. Gledali smo slicno nesto , i dobra je ideja, ali mislim da je nekako nastimovan ali bez potrebe, dakle hteli su da ponude tu zanrovsku tranziciju, nesto novo, opet da prenesu publici ono sto smo vise puta gledali, videcete sta, ali realizacija mi je losa, sve je to moglo kreativnije, a vidi se da je bilo prostora, da ne navodim kroz ceo film ima tih stvari, i nekako me je` smorio`. Mozda druge nece, mozda ce im biti bas zanimljiv, ali i pre sam komentarisao da mi takve stvari, posebno kod akcija smetaju. Ima kome ne smeta, i svidece mu se film.
Ažurirao AlexDeLarge - 15.Rujan/Sep.2023 u 20:55 |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2023 u 23:57 |
|
Moja zamerka filmu je tranzicija iz akcionog trilera u melodramu, gde je trenutak raspleta, koji je trebalo da predstavlja kulminaciju napetosti, zapravo pravolinijski priveo priču u mirnu luku. Radnja je imala prilično veliki potencijal koji je na kraju ostao nedovoljno iskorišćen. Nažalost. Ako zbog nečeg treba pogledati film, to je sjajna gluma maestralnog Luisa Tosara, trenutno, jednog od najboljih španskih glumaca.
![]() Ažurirao bgvracar - 18.Rujan/Sep.2023 u 08:56 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2023 u 00:25 |
|
Pa da sličan utisak, ali dobro ja sam ga gledao kad si ga preveo, samo skinuo i pustio. I da Luis Tosar, da Mientras duermes i Xelda 211 to su prvi filmovi gde sam ga zapazio, i koji su odlicni, posebno u prvom koji je top, i korejski koji mi uopste nije los, `postavljen` iz drugog ugla.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2023 u 21:59 |
|
bgvracar hvala za prevod 👍
|
|
![]() |
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2023 u 23:23 |
|
Odličan!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |