| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Influencer (2022) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Influencer (2022)Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2023 u 09:46 |
|
Prevod je uradio Goran87BG ✨
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2023 u 16:24 |
|
Hvala na prevodu!
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2023 u 07:47 |
|
Opis sa IMDb je ok, dovoljno, ja cak nisam ni to procitao pre gledanja. Zanr, u sustini to je to, svako ce naci deo navedenih zanrova. Pa ovako do polovine filma mi je sve ok, autori su ispucali ono sto su zeleleli da provuku i prikazu na fin nacin, i to mi je za pohvalu. Neki filmovi na slicnu temu, a sto sam skoro gledao, su odlicno uradjeni, dok neki vuku na drugi deo ovog filma, i to se meni licno ne svidja. Mislim da te teme treba ponavljati i isticati. E onda je, po mom misljenju, u drugoj polovini krenuo sunovrat i losa realizacija, podosta tu stvari ima. Mislim da bi film bio odlican da su drugu polovinu razradili kreativnije kao i prvu, da su drzali na granici do kraja, hod po rubu, jer opet nisi dobio ra....., vise bih voleo da je otisao delom u drugi zanr, ne da se dobije odogovor nego da se intezivira ... Moze tu svasta da se napise ali bi bili spoiler-i. I zanrovski sto su realizovali mi je neki klise, konfekcijski, naivno moglo je to puno bolje. Tako da mi ideja i prva prva polovina nije losa, ostatak pa nije mi se uospte svideo. I da kraj, mnogo stvari mi tu ne stima, a to je posledica prethodnog.
|
|
![]() |
|
conax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 16:42 |
|
Hvala....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |