| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
trebam filmove (moze i trejd) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: trebam filmove (moze i trejd)Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2006 u 21:52 |
|
pozdrav, zelio bih upotpuniti kolekciju svojih ratnih filmova, no neke ne mogu nabavit pa se obracam vama jer netko od vas sigurno ima nesto. mozete mi poklonit, mozete se trejdat, mozete mi prodat... sto god... skupljam filmove od vietnama pa nadalje! tu ulaze i akcija i trileri i dokumentarci, dakle sve gdje ima vojske, specijalaca i sl. trenutno zelim se dograbit filmova poput: delta force 1,2,3 navy seals i US seals sum of all fears thin red line vojnicina (sa clint eastwoodom) special forces inside story (dokumentarci) rules of engagement opsadno stanje (sa bruce willisom) negotiator swat (onaj prvobitni stari) navy seals BUDs sniper 1 sniper 3 apokalipsa danas...
ps ovo vam je link mojeg kataloga pa pogledajte ako zelite razbacit trejd (filmovi, serije, glazba, knjige, pc igre...). imam jos stvari koje nisam stigao stavit u katalog pa pitajte ako vas nesto zanima! npr. imam sve sezone serije '24' (5 sezona) ali to nije navedeno u katalogu! |
|
![]() |
|
Darius
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2006 u 21:58 |
|
imam ja neke od filmova koje trazis
|
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2006 u 22:03 |
|
imam i ja nekih par komada: sniper 1,3 apokalipsu sun of all fears thin red line negotiator rules of engagement
|
|
|
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2006 u 22:23 |
|
ok, ajmo samo davajte.... nikad dosta za kolekciju...
|
|
![]() |
|
božo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 19:54 |
|
sum of all fears thin red line vojnicina (sa clint eastwoodom) rules of engagement opsadno stanje (sa bruce willisom) negotiator sniper 1 sniper 3 apokalipsa danas... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |