| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Japanski drugačiji Božićni fantasy za nevaljalce (28.12.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Japanski drugačiji Božićni fantasy za nevaljalce (28.12.2022.)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2022 u 11:25 |
|
Prema traileru, loša (karikaturalna) live adaptacija istoimene mange. Čitati zdesna ulijevo.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 19:17 |
|
I daj da mi neko posle kaže da se (eto makar ponekada) odmah po plakatu ne vidi kuda bi film sa kvalitetom.
![]() Dobro de, ne bi trebalo suditi knjizi po korici i sav taj džez, dok stoji i da se blesavim kada kažem da zbilja po plakatima biram filmove, ali come on, ovaj ne liči ni na šta (dobro tj). Delom se blesavim tačnije. Ima, neka i omrznutih, od one sorte koja se rimuje sa MTS, sajtova koji mi lepo pruže samo plakat filma, bez sinopsisa, trejlera, bez upoznavanja sa ičime konkretnijim, dakle ostavi me u neznanju, spremnog da me iznenade, što i dalje ne znači da zbilja verujem da će mi plakat stvarno precizno reći hoće li mi se išta dopasti, no sto puta rekoh, nije uvek poenta da mi se nešto dopadne, ta koliko filmova pogledamo svejedno ostajući razočarani na kraju, kakav god sistem, očekivanja i koješta još imali na umu pre nego li ih napadnemo.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |