Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - One Tree Hill
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

One Tree Hill

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: One Tree Hill
    Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 16:11
Tražim ako netko ima ovu seriju za razmjenu!

Moj popis:

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 19:28
šta je? i ti se navuko?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 20:52

izgleda da se sophia bush ne svidja samo tebi
bas je dobra nema sta
Na vrh
skoda_emil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skoda_emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 21:29
je
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 21:39
Originalno postovano od strane Darius Darius piše:

izgleda da se sophia bush ne svidja samo tebi
bas je dobra nema sta

slažem se...a tek su joj 24 godine i nije loša glumica(u tree hillu uvjerljivo najbolja), bit će i karijere...

All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 00:30
kako se izvalace svi koji ovo gledaju 
Na vrh
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 07:17
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Tražim ako netko ima ovu seriju za razmjenu!

Moj popis:

E svaka ti cast na katalogu,mene bi mrzel;o da sve napravim tako majkemi.
P.S.Imam komplet seriju BIA(Brother in arms) DVD rip ako nekog interesuje.
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 11:01
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

kako se izvalace svi koji ovo gledaju 

a koje su ono tvoje izlike za geldanje adebisija i ekipe pod tušem??
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skoda_emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 13:23
Ne toliko Adebisija, koliko Kareema Saida. Ima veliko, čvrsto, visoko postavljeno dupe s one dvije rupice iznad
I od sprijeda također je obdaren
Sav je lijep

Ažurirao skoda_emil
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 15:00
A iskreno....uopće me ne zanima ova serije i nikada je još nisam gledao (što ne znaći da neću), nego me frendica davi da joj nabavim jer joj se sviđa neki lik tamo i kao dobra joj je serija pa onda.....samo ispunjavam želju
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 15:01

A iskreno....uopće me ne zanima ova serije i nikada je još nisam gledao (što ne znaći da neću), nego me frendica davi da joj nabavim jer joj se sviđa neki lik tamo i kao dobra joj je serija pa onda.....samo ispunjavam želju

samo izlike...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 15:05
Originalno postovano od strane skoda_emil skoda_emil piše:

Ne toliko Adebisija, koliko Kareema Saida. Ima veliko, čvrsto, visoko postavljeno dupe s one dvije rupice iznad
I od sprijeda također je obdaren
Sav je lijep

sve potpisujem
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 15:21
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

samo izlike...

Al, ovo je fakat....   Ma ne bi mene bilo sram reći da gledam seriju, ali nemam pojma koja je tema i tip serije pa ne mogu pričat o tome sviđa li mi se ili ne...
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 15:34

Ima veliko, čvrsto, visoko postavljeno dupe s one dvije rupice iznad

Kako si samo primjetio te dvije rupice
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 15:38

Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

samo izlike...

Al, ovo je fakat....   Ma ne bi mene bilo sram reći da gledam seriju, ali nemam pojma koja je tema i tip serije pa ne mogu pričat o tome sviđa li mi se ili ne...

meni je serija glupa do bola
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 15:41
Likovi kao imaju 17,. 18. il kolko već godina, a ponašaju se ko četrdesetogodišnjaci.
Ja sam kao mala čekala da kazaljke sklope krug pa sam išla gledati beverli hils i keli, a naročito sam voljela dilana. kupila sam si i majicu s dilanovom slikom, to je u vrijeme kad sam bila mala bilo jako popularno
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 15:43
Originalno postovano od strane smagda smagda piše:

Likovi kao imaju 17,. 18. il kolko već godina, a ponašaju se ko četrdesetogodišnjaci.
Ja sam kao mala čekala da kazaljke sklope krug pa sam išla gledati beverli hils i keli, a naročito sam voljela dilana. kupila sam si i majicu s dilanovom slikom, to je u vrijeme kad sam bila mala bilo jako popularno

vremena se mijenjaju
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 15:46

da, beverly hills; u 14. epizodi david proba drogu, u 15. se navuče, u 16. ode na liječenje, a u 17. k'o da ništa nije bilo; u 18. kelly proba drogu, u 19. se navuče... e to je bila serija
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 15:51
Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

da, beverly hills; u 14. epizodi david proba drogu, u 15. se navuče, u 16. ode na liječenje, a u 17. k'o da ništa nije bilo; u 18. kelly proba drogu, u 19. se navuče... e to je bila serija

yessssssssssssssssssss
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skoda_emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 16:00

Ima veliko, čvrsto, visoko postavljeno dupe s one dvije rupice iznad
Kako si samo primjetio te dvije rupice

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.