| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Premijera južnokorejske fantasy komedije (19.12.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Premijera južnokorejske fantasy komedije (19.12.2022.)Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 11:45 |
|
Preskočit ću osim ako film ne završava tako da on na kraju ipak odabere svoj samački život.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 11:49 |
|
Ja ću pa preskočiti šta god on odabrao na kraju
![]() Sam zaplet i odabir profesija za tu igrariju mi je najblaže rečeno nezanimljiv. Poput hollywoodske trećerazredne komeNdije, ne znam šta će im to uopšte, neka teme ma koliko već bila izakana, ali da je to u priči glumac, producent, porodični život, sačuvajbože. Opet ništa o tetkicama iz škola, prosjacima, noćnim čuvarima.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 11:58 |
|
Upravo to. Smrdi mi na holivudsku propagandu o svetim obiteljima. Zato sam i rekao, ili kraj koji nije isto sranje, ili zbogom.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 12:01 |
|
Ja volim te promene i What if ...! fazon, a i to je bilo u raznim kombinacijama, u epizodama serija odlicnih zamena, promena ali i u filmovima. Evo onda od Joxera sto je preporucio Wood Job!: Kamusari nânâ nichijô.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |