| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Troll (2022) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Troll (2022)Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2022 u 13:39 |
|
Premalo svega, meni.
Kada je tamo tokom pedesetih godina prošlog veka snimljen Godzilla, nastao je između ostalog po vrlo realnoj panici i traumi Japana, u strahu od posledica nuklearnih udara. Od Trolla se možda moglo očekivati da će biti što eto oživljena nordijska bajka, što sadašnji strah od klimatskih promena, možda čak i malo subverzivnija varijanta, sa oživljavanjem mita o stvorenjima čija se "istorija" guši sa najezdom hrišćanstva u te krajeve, zaboravljanjem svojih korena, priča i legendi, u možda i kakvom Emmerich ruhu, tek hajde, nešto ipak skromnijeg budžeta u odnosu na njegove bahanalije. Mada i ne mora, najbolje je vazda ne očekivati išta, što se mene tiče.
Kako bilo, sve mi je svedeno, neuzbudljivo, sa uvrh glave finih prvih pola sata, te potom svega u filmu meni samo nizbrdo, bez ikakvih mogućih iznenađenja, mahom sam se dosađivao. Ako nekim sumanutim slučajem niste ranije, radije odgledajte Trollhunter neuporedivo je bolji i zabavniji.
|
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2022 u 21:39 |
|
Da, i ja sam mnogo vise ocekivao, bas zbog Trolhantera. Mislio sam da ce ovaj biti u svemu bolji...ali... slabo je to.
Ocena 5.0 |
|
![]() |
|
AntiPirgos
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 10:29 |
|
Norveška Bradata Godzila
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2022 u 20:06 |
|
Forsira Netfliks neke stvari kojima u ovako necem, mesto nije.No, to su oni i tako to oni prave.Na stranu nebuloze, ovo je meni, ako ignorisem sve nepotrebne budalastine, sasvim prihvatljivo.Ne bas, ali TROLL je ipak faca.Ma poceh bas i da navijam za njega.Lagani filmcic, kojem ljubitelji fantastike ipak trebaju dati sansu.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |