Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shinboru (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Shinboru (2009)

Shinboru

Shinboru (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

misterij, komedija, fantazija

Trajanje:

93 min

Režija:

Hitoshi Matsumoto

Scenarij:

Hitoshi Matsumoto
, Mitsuyoshi Takasu

Glavne uloge:

Luis Accinelli
  >  Antonio's Uncle
Lilian Tapia
  >  Antonio's Mother (as Lillian Tapia)
Dick Togo
  >  El Super Demonio (as Dick Tôgô)
Hitoshi Matsumoto
  >  The Man
Matcho Panpu
  >  Tequila Joe (as Misuteru Kakao)
Adriana Fricke
  >  Karen
Salam Diagne
  >  African Tribesman
Arkangel De La Muerte
  >  Aguila De Plata
David Quintero
  >  Escargot Man, Antonio's Father
Carlos C. Torres
  >  Antonio
Ivana Wong
  >  Antonio's Sister

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Shinboru (2009)
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2022 u 15:15
Opis ok, samo sto film pocinje sa rvacem, pa se onda odjednom pojavljuje prazna soba sa likom u smesnoj pidzami, i videcete sta se pojavljuje na pocetku iz zidova i sta ce da pritiska. Jedan od najcudnijih filmova koji sam gledao i nisam razumeo, i nisam uspeo da ispovezem, u sustini nikad ne znam na cemu sam, manzai koji je  Hitoshi Matsumoto, ovde glavni glumac, scenarista i reditelj, profilisao koji ce biti zanimljiv Japancima (ovo komotno moze da bude i pozorisna predstava, neki delovi da se prilagode) a opet neka teorija ucenja, da`l egzistencijalizam, neki materijalizam i sloboda, pa opet bizarni religijski elementi, pa ono uzdizanje uz `kolaz` nekih pojava, a i pre toga haos;), a izmedju infantilne scene, apsurdna komika, gegovi, naravno nesto mi se i svidelo, nadrealizam, efekat leptira? a onda neke cudne stvari, ona vrata me podetise na jedan kultni film, neka satira opet simbolika koju treba pratiti. U konacnom ne znam sta da mislim, realno ;) Prelazim na  Survive Style 5+ (2004) mozda ce mi nesto biti jasnije ;)

Ažurirao AlexDeLarge - 02.Prosinac/Dec.2022 u 19:29
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.