Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - U susret  2022 FIFA World Cup Qatar (01.11.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

U susret 2022 FIFA World Cup Qatar (01.11.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: U susret 2022 FIFA World Cup Qatar (01.11.2022.)
    Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2022 u 14:32
Secam se i utakmice, i autogola, i slicica, tad nije dosao originalan Panini-ev album, nakon toga vest u novinama da je ubijen, mada u Kolumbiji su divlji po pitanju fudbala, kao i Egipat, i jos neke drzave, pa nose oruzje na stadion, to pricam za Kolumbiju, cak je na jednoj to sam video lik nosio jurisnu pusku, mada disktubailno je sta je motiv, bar tada bio, uvek se vezivalo za tu gresku, ne znam nisam citao vise o tome, a i pitanje da li bih saznao nesto, u svakom slucaju bespotrebno se prekide  mladi zivot. A serija, pa ne znam da li bih gledao.

Ažurirao AlexDeLarge - 01.Studeni/Nov.2022 u 14:52
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2022 u 11:04
Koga briga za narko pizdarije više. Dajte radije pošteniji rad o Streltsovu, ovo što su snimili je prosječna limunada. Gledljiva, ali trebala je biti žestoka kritika.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2022 u 12:44
Pa mogu Rusi da urade o Streljcovu , pa ce neko reci ne interesuje me njegov zivot, prica za alkohol, silovanje, pa SSSR, pa Hruscov, pa Breznjev, pa gulag, pa rad u fabrici ZIL, pa povratak na teren pa najbolji igrac SSSR-a, Torpedo , itd. eto toliko znam, uopsteno iz novina. Mogu i o nekim drugim fudbalerima ili sportistima koji su pravili pizdarije i picvajz van terena, a na terenu bili dobri, kao komedija. Eto Machan mi je zanimljiv.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2022 u 14:54
Očito - ne mogu.
Pokušali su, ali to je sve jad i tuga. Bez ijedne uznemirujuće scene koja je tu trebala biti, a sa iskrivljenim činjenicama.
Film je trebao prikazati montirani proces s namjerom uklanjanja talentiranog pojedinca koji misli (i ponaša se) drugačije od netalentiranih poslušnika.

Da se razumijemo, njegov slučaj nije slučaj Polanski gdje je osvjedočeni pedofil zbrisao ruci pravde i onda bio podržavan od još gore Weinsteinove klike.
Još gore u svemu tome, osobno smatram da je Polanski precijenjen, rijetko za nekog poznatog autora kažem da mu se filmove komotno može preskočiti i ništa nisi izgubio. Drugi je onaj predosadni Kim Ki Duk kojem valja jedino Pieta, slučajno se potrefio, ali kako je pokojni, ipak ću sve najbolje.

Nasuprot tim nekim, po mom neskromnom mišljenju, režiserskim šarlatanima, nećeš pronaći nikoga kojem se nisu sviđale Streltsove bravure sa terena. On je vjerovao u pravdu i nije zbrisao nigdje, a vlastita ga je majka država izdala. Srećom, uspio se vratiti unatoč nepravdi.
Na žalost godine  provedene u nepravednoj kazni su učinile svoje.

I sad šta, snima se film o nekakvim drogetinama u svijetu nogometa.
Bilo ih je i bit će ih. I u nogometu, i van njega.
Pa što onda.

Ažurirao JoxerTM - 02.Studeni/Nov.2022 u 15:01
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2022 u 16:36
Ne znam ko je taj momak, tip, šta već, ne pratim fuZbal, no vredi, bre, Rosmary's Baby, drugi bi dodali tome još ponešto, hajde, legla je i meni delom Ninth Gate ili kakoveć, nisam nevoleo ni Frantic ali koliko god i meni Polanski delom bio izvikan, ne nužno šarlatan, Rosmary's Baby nije baš za tu kategoriju "može komotno da se preskoči". Nebojša Pajkić je, doduše, voleo da zagovara tezu da su režiseri svakako precenjeni samo po sebi. LOL Ima bome i Kim Ki Duk tu ponešto, meni je i bliži "Seom" recimo, vizuelno i onaj sa godišnjim dobima itsl, ne bih ih ja u isti koš baš, Polanskog i rahmetli Duka tj. Ti si gnevan i na Wong Kar Wai-ja, pa neću da te slušam. Approve
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2022 u 09:36
Pa meni je `Pieta` ( jeste mi najbolji, numera mi je pokidala, cesto je pustim)  vise prijala nego `Seom`, dok mi je `Spring, Summer..... and spring ` vise prijao od `Gwal` i `Geumul`, sta znam nije mi bilo dosadno, a na nekim ( zanimljiv i punim akcije) filmovima u poslednje vreme  sam zaspao ali mi nisu bili dosadni nego umor, vise obaveza manje vremena za gledanje. A knjge od Ajre Levina i adaptacije  su mi dobre A Kiss before Dyingi Rosemary`s Baby (Booka je izdala pre deset godina valjda, one njene standardne korice, izgled i boja), i obe nisu obimne malo manje od 200 i malo vise od 200 stranica, njegova je bese i The Boys from Brazilk.

Ažurirao AlexDeLarge - 03.Studeni/Nov.2022 u 09:41
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2022 u 11:00
A Joxer ako ima ili naleti na neki tipa  Tjhe Last of Sheila nek javne! Bas mi prijaju takvi filmovi npr,

Ažurirao AlexDeLarge - 03.Studeni/Nov.2022 u 13:46
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2022 u 11:53
Nema. Pogledaj tko je koscenarist The Last of Sheila, Perkins. A on je bio totalno pomaknut, nije lako ostati normalan kad ti je majka kontrol frik.
Samo on nije frustriran krenuo okolo likvidirati ljude, nego je sav svoj unutarnji nemir dao u umjetnost.

Ali to je ovdje offtopic. ;)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2022 u 13:43
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Nema. Pogledaj tko je koscenarist The Last of Sheila, Perkins. A on je bio totalno pomaknut, nije lako ostati normalan kad ti je majka kontrol frik.
Samo on nije frustriran krenuo okolo likvidirati ljude, nego je sav svoj unutarnji nemir dao u umjetnost.

Ali to je ovdje offtopic. ;)

Ma jeste van teme, mogao sam da otvorim film pa da pitam u toj temi ili pm, nego rekoh ako naletis, pobrojao sam jos neke filmove tog tipa, ali izbacilo kao gresku, i izbrisalo se.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.