| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Street Angel (1928) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Street Angel (1928)Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2022 u 22:09 |
|
Prevod je uradio paid in full ✨
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2022 u 23:44 |
|
Svaka čast za projekat i prevodiocima na uloženom vremenu,trudu i zalaganju, za svaku pohvalu !!!
|
|
![]() |
|
paid in full
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2022 u 10:39 |
|
Zahvaljujem u svoje ime. Nažalost, malo je prevodilaca koji su se posvetili konkretno ovom projektu (All Oscars). Na drugim sajtovima je moguće naći titlove za ove filmove na engleskom, francuskom, španskom i portugalskom jeziku. Potrebno je samo vreme da se prevedu... |
|
|
Za sada bez dobrog prevoda
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2022 u 13:25 |
|
Da zahvaljujem se i Vama na prevodu datog filma, i sto ste se posvetili ovom projektu. Mada ovde je jos teze sto su i nominacije, tj. nominovani. Videh vase npr. Cleopatra (1934) , King of Jazz 1930), i druge. ![]() Ja citam, a zatim i sakupljam knjige po kojima su radjeni filmovi, kultni, i po zanrovima, mada ima dosta adaptacija, cak sam mislio i da pridruzim i film uz knjigu, ali nemam novca za to, ili koji su podobijali znacajne nagrade, pored `klasika`i kompleta, ia pored filatelije to mi je kao `kolekcionarstvo`ostalo odavno 30-35 godina kad sam bio klinac, od oca, pa godinama po malo nadogradjivao. Tako ce se, siguran sam, i ovo kompletirati. Misljenja sam da je dobar projekta, kao sto bi bio pobednici za najbolji strani, pa ne znam pobednici festivala u Kanu, Veneciji, itd, ali sve sto me je interesovalo je prevedeno ( naravno ima nesto i da nije, ali ako bas hocu stavicu u potraznju, ili ako ne mogu da cekam na engleskom, mada iskren da budem filmove sa istoka i nekih drugih govornih podrucja volim da pogledam sa prevodom) i prijatno se iznenadio, prosto `rekoh u sebi `ne mogu da verujem. Jos jednom hvala i Vama, i svim prevodiocima!!! Ažurirao AlexDeLarge - 01.Studeni/Nov.2022 u 13:36 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |