| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Arthur (1981) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1849 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Arthur (1981)Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 14:52 |
|
Secam se moje mladosti i ovog filma. Zanimljiv je podatak da je Moor zavrsio Karaljevsku akademiju, cini mi se za klavir ili za orgulje i da ima cd na kome izvodi svoje autorske kompozicije! Imao sam ga svojevremeno.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 17:45 |
|
A ja se filma sećam kao jednog od prvih koje sam gledao u bioskopu a da sam vrištao od smeha u sali. Sve mislim da je bio preveden kao "Otkačeni Artur". Nisam još bio ni krenuo u školu, tih godina sam zapravo voleo Jerry Lewisa i Gene Wildera. Bilo me je, naravno, lakše nasmejati kao dete, no eto nisam se previše predomislio tokom godina, izuzev možda Lewisa čiji humor i filmovi mi ipak nisu previše bliski odavno.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1849 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 18:03 |
|
Jeste tako se zvao film. Sad se setih filma 10 Dadly Moor i Bo Derek najgtrazenija riba u to vreme. Ovo je bilo pre 40 godina. Bas smo ostareli ...Napisacu kad ga nadjem kako s etacno zove cd sa njegovom muzikom Veoma dobro i originalnoi zvuci... Ja sam mu kolega
posto sam zavrsio Muzicku akademiju ali instrument orgulje a ne klavir. |
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 18:49 |
|
Jes, jedan od filmova koji su obeležili mladost. Tada je izgledao moćan. Pre par godina sam ga ponovo gledao, ali više nije bilo tako moćno. Godine 2011. snimili su i remake https://titlovi.com/filmovi/arthur-2975238/, ali je onaj sa Dadlijem, ipak, bio puno bolji...
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 21:15 |
|
Nisam znao da je par godina kasnije posle Artura izasao i Artur 2. Je li neko ovo gledao?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |