Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monster House, Horrors of War, Ils...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Monster House, Horrors of War, Ils...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
MilanRE View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MilanRE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Monster House, Horrors of War, Ils...
    Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:59
Ima li ko(negde) prevod za ove filmove?

- Ils.2006.DVDRip.XviD-SVO
- A Scanner Darkly.CAM.XViD-dsF
- The Fast And The Furious Tokyo Drift.TC.XVID-BRAVEHEART
- Monster.House.CAM.XViD-dsF
- Horrors.of.War.2006.LiMiTED.DVDRip.XviD-iMMORTALs

Hvala
Pozdrav

Ažurirao MilanRE
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 15:04
skinuo sam nocas horrors of war, ali ako mi se i svidi necu prevodit, samo serije prevodim, jbg, nikakve koristi od mene 
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 17:30
jel čemu taj horrors of war
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 17:34
sutra ti javim, cuo sam da je za ljubitelje horora i ranih, taman za mene
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 17:53
Aj da ne otvaram novu temu posto su gore sve novi filmovi da li neko mozda ima prebod za Brick 2005

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.