| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chasseurs de dragons (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Chasseurs de dragons (2008)Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 17:32 |
|
Eto i jednog crtaća koji mi se svideo, jos ovo bas i ne spada u one animirane filmove za nešto
starije,čak je i flert sa starijom publikom uglavnom izostao. Svejedno nekoliko detalja me je kupilo...
Pre svega sama priča o svetu koji nestaje, lebdi, čitavi gradovi koji se odvajaju od zemlje i odlaze nekud...
te ambijent kojim se provlače sivi tonovi, verovatno pečat autora, nekakva mračna melanholija koja se krije ispod svih slojeva ovog filmića. Muzika je sjajna a takođe su mi se dopali i sporedni likovi...animacija je na visokom nivou (animacija priličnog broja crtanih filmova me je razočarala u poslednjih par godina). Ovde imamo tipičnu priču o vitezovima i iluzijama vezanim za njih, kao i o prijateljstvu, odanosti, kredibilitetu green i odlukama koje pravimo zbog istih.Izuzev gore navedenih stvari,sve ostalo je već viđeno previše puta, no ja sam se, eto,vezao za likove i prilično mi je legao crtać. Toliko od mene.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |