Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mike Tyson i Bruce Willis u novoj akciji (08.05.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mike Tyson i Bruce Willis u novoj akciji (08.05.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mike Tyson i Bruce Willis u novoj akciji (08.05.2022.)
    Objavljeno: 08.Svibanj/May.2022 u 14:24
Znam tko je Bruce Willis. Ali tko je Mike Tyson? Isto neki glumac sa problematičnim pamćenjem teksta?
Na vrh
Cpku76 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cpku76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2022 u 14:36
Не знаш ко је Мајк Тајсон? Надам се да се спрдаш. Он ти је синоним за ударача. Можда није највећи свих времена (међу најбољим јесте), али је постао синоним за некога који када удари, ту брада више не расте. А Бога ми, ни уши. Он је у својој области оно што су Иствуд и Ал Паћино у свету филма, Марадона и Пеле у фудбалу, Клептон и Хендрикс на гитари...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2022 u 16:26
Da me zanima što je tko u svojoj oblasti onda bih bio na forumu te oblasti, a ne tu.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2022 u 19:58
Ne volim ga viđati po filmovima, Tysona tj. Toliko je sprecifičan borac bio, nažalost one bitke koje se najviše računaju nije uspevao da dobije. Kako bilo, prosto mu ne vidim mesta u filmovima. Šta će mu to, vrti neku lovu sada sa travom, odvaljen je i nasmejan, neka uživa a ne da odudara svojom pojavom na ekranu kao nešto (glumac) što nije.

Sa druge strane, Spike Lee je stajao svojevremeno iza meni savršenog projekta Mike Tyson : Undisputed Truth gde je Tyson na bini, gotovo poput komičara, imao odličan "performans", interesantno, zabavno, dovoljno da dokaže da nije samo šampion, borac, prizemni ludak kako je često znao i sam sebe da predstavlja u svojim ludorijama. Ko nije gledao, neka proba makar, mene je oduševilo. 
Na vrh
Cpku76 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cpku76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2022 u 20:30
У праву си. Само, "Гвоздени Мајк" је парадигма бокса. Када се каже "удара као", нико не мисли на Алија, Холифилда, Качара, Стивенсона... Нико у свом спорту није постао парадигма нечега као Тајсон. Унашем народу (нашим народима) једино су Тесла и донекле Ајнштајн достигли тај ниво у свакодневном говору. Док су деца учила школе, ту је био и Сократ као појам мудрости. Елем, појаву Тајсона у филмовима морате схватити да он ту и не глуми, тј. глуми себе. Баш зато што је он појам некога са ким се не треба качити. Боље је гладног тигра вући за реп него зезати Мајка... Уздравље добри људи...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2022 u 20:40
Nije samo udarač, dobar je i tehničar bio, rad nogu, pa tek glave, hajd ga uopšte pogodi u onom ludilu (doduše, ja volim Tysona iz osamdesetih, te mislim na te mečeve) samo što je od furioznih bombi od udaraca i kombinacija sve to drugo često bilo u drugom planu. 

U filmu uvek znaš da nema ikakvih a kamoli krupnih uloga. U ringu je Mike - Mike. Bio. Na taj deo ja mislim. Po filmovima, to nije on. Ni ono što predstavlja meni. U ringu je nasuprot tebe neki tip koji je trenirao čitavog života da te povredi, dobije u toj igri tela i uma, za neke borce je tu i da te ponizi. Da ne pričam kakav je vihor tek u tebi, naročito na tom nivou sporta. Pogotovo tog sporta. Sve to fali na ekranu, niti ga može biti, te deo mene, bilo kao gledatelja, bilo kao ljubitelja boksa, to zna u svakoj sekundi, i taj osećaj da je sve lažno, bez uloga, u takvom jednom slučaju Tysona kao glumca, lika u filmu, mi ne može pobeći. Ne mora važiti za druge sportiste. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.