Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Archive 81 (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Archive 81 (2022)

Archive 81

Archive 81 (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

drama, misterij, horor

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Jacqueline Antaramian
  >  Bobbi
Eden Marryshow
  >  John Smith
Martin Donovan
  >  Virgil
Kristin Griffith
  >  Cassandra Wall
Seo Ye-hwa
  >  Bar patron
Sol Miranda
  >  Beatriz
Matt McGorry
  >  Mark
Evan Jonigkeit
  >  Samuel
Julia Chan
  >  Anabelle
Dina Shihabi
  >  Melody Pendras
Charlie Hudson III
  >  Steven Turner
Kate Eastman
  >  Tamara Stefano
Shay Guthrie
  >  Callie
Ariana Neal
  >  Jess
Johnna Leary
  >  Visser Tenant

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Archive 81 (2022)
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 17:10
Nema za mene druge sezone. Ni pod razno. Još jedna niskobuđetna Netflix serijica, koja nešto pretendira da bude mistery. Osam epizoda bi stalo u jednu ispodprosječnu epizodu Zone sumaraka. Kult, demončić iz druge dimenzije i slabučak casting. Glavni lik je Mamuadu Athie, dosta slabo odradio posao. Nešto , ali samo nešto je bolji njegov kompić, sporedni lik Matt McGorry. Glavna glumica je osrednja Dina Shibabi, kojoj je najveći mark, što je Saudijka porijeklom. Nešto je malo bolja njena kolegica Julia Chan. Ako su sporedni glumci bolji od dvoje glavnih koji su u kadru 80% vremena, to nešto govori. O priči ni ne bih. Nije moj tip mistery/horrora. Eventualno štovatelji kultova budu nešto vidjeli u ovoj sporoj, na trenutke dosadnoj mainstream Netflix serijici.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2022 u 07:52
Eto meni bas legla,dobra mi prica,atmosfera fantasticna ,dobra gluma iako po prvi put vidim sve glumce. Muzika odrzava atmosferu ,spora ali nije mi dosadna nijednog momenta.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.