Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Format USB Flash drive: FAT32 u NTFS
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Format USB Flash drive: FAT32 u NTFS

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2012 u 13:46
Mozda nece da te vrati na fat32 jer nisi obrisao one fajlove vecih od 4gb. Prebaci ih na drugu particiju/hard disk, pa uzmi Paragon Partition Manager i vratices se na fat32 bez ikakvog formatiranja.
Na vrh
ivan-krstic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan-krstic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2012 u 12:18
Hvala na ovako detaljnom opisu,neznam šta više nisam pokušao,a trebao sam samo da promenim format...Thumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs Up< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
Na vrh
finebibo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj finebibo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2012 u 11:02
U cemu je razlika izmedju NTFS i FAT32 formata? Pozdrav
BS
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2012 u 11:17
Na vrh
monokl2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monokl2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2013 u 12:19
sve je to lepo sto ste napisali ali sve se to odnosi na vindovs xp a sta ce mo sa w7 ili 8.
naime prateci kompletna vasa upustva ubacio sam fleskicu od 64 gb i vindovs je prepoznao. poceo sam sa racunara da prebacujem fajlove i sve je otislo na fles memoriju medjutim kada sam otvorio fleskicu javlja mi da je prebaceno 45 gb .ok pocnem da isprobavam fajlove medjutim od svih fajlova  prepoznaje mi nekih 8 giga dok su ostali folderi prazni.napominjem da dok sam ih prebacivao tako su i radili ali dok sam punio fleskicu podaci nisu mogli biti prezentovani.pokusao sam ponovo da formatiram fleskicu i da iz exflat sistema u ntfs format vindos mi to nije dozvolio.
sada ne znam sta da radim jer sam pratio sva vasa upustva i fleskica i dalje nece da radi tj radi ali samo do odredjene granice
poz
neso
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.