Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - format meni nepoznat... help!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

format meni nepoznat... help!

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2007 u 14:06
Pitbull, morao sam ipak skinuti drugu verziju Ouch

Daj vidi ovo ako znaš ti ili neko drugi. Imam isti problem samo muzika je u pitanju:
Jedan file je CUE  (1,62 KB) a drugi MPC (77,8 MB). Šta da radim?

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 08:25
ovak uzmi jedan rw za probu i taj cue file otvori u nero-u i to ovak:
odeš na nero express -> Disc image or saved project -> odabereš svoj cue fajl i potvrdiš s Open -> odabereš pržilicu, brzinu snimanja i next.
na kraju bi trebal imati sprženo na disku sadržaj datoteke MPC. tada si možeš sve skinuti s tog cdja.
pozdrav
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 11:05
Super! Ako se ja snadjem u tome.
Hvala!
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 15:32
samo prati kak sam ti napisal i nemožeš fulati svaki korak ti točno piše. nikaj nisam preskakal. ak kaj zašteka javi se na pm i ostavi mail adresu pa ti bum frknul slikice na mail. OK?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 18:46
Pitbull imas PM.
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 10:21
panon' imaš mail
Na vrh
streberche View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 18:49
    Bitno!Za otvaranje filmova: Kada skines .BIN file,Daemon ga ne vidi odmah samo prebaci na all files, stavi ga u virtual i samo prekopiraj AVISEQ file negde i pusti film. Uzivaj! Pozdrav
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 03:26
Jesam ga, najzad!!!
HVALA pittbull! i streberche Clap
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 08:55
nema na čem'. bok
Na vrh
streberche View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 23:16
   Hvala Pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.