Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - For All Mankind (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

For All Mankind (2019)

For All Mankind

For All Mankind (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Za cijelo čovječanstvo

Godina:

2019

Žanr:

drama, znanstvena fantastika

Trajanje:

60 min

Autor:

Matt Wolpert
, Ronald D. Moore
, Ben Nedivi

Glavne uloge:

Chris Bauer
  >  Deke Slayton
Michael Dorman
  >  Gordo Stevens
Joel Kinnaman
  >  Edward Baldwin
Shantel VanSanten
  >  Karen Baldwin
Sarah Jones
  >  Tracy Stevens
Wrenn Schmidt
  >  Margo Madison
Jodi Balfour
  >  Ellen Waverly
Arturo Del Puerto
  >  Octavio Rosales
Noah Harpster
  >  Bill Strausser
Krys Marshall
  >  Danielle Poole
Sonya Walger
  >  Molly Cobb
Olivia Trujillo
  >  Aleida Rosales
Megan Dodds
  >  Andrea Walters
Spencer Garrett
  >  Roger Scott
Eric Ladin
  >  Gene Kranz

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: For All Mankind (2019)
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 17:53
Prijevode je najavio Dehrimon ⚡
Na vrh
Dehrimon View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dehrimon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2020 u 00:48
Obnovljeno za 2. sezonu. Ako je suditi po početku prve sezone, onda bi i druga trebala početi negdje oko 01.11 ove godine. (2020.)
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2020 u 23:58
Serija je obnovljena i za 3. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2021 u 23:41
Predobra serija. Upravo sam završio prvu sezonu i drago mi je da će biti još.

Prvo, epizode traju po nekih sat vremena pa čovjek barem zna da je odgledao nešto. U zadnje vrijeme gledam neka kratka sranja pa mi je ovo baš sjelo.

Sviđa mi se postavka, hladni rat i space race s pojačanom Rusijom. Ima politike, drame, nauke, nepredvidivosti, specijalnih efekata, i najvažnije, ima Joel Kinnaman duže od jedne sezone. Bio je u prvoj sezoni serija Altered Carbon i Hanna. No homo, ali obje serije su bile bolje s njim. Samo Alter Carbon je imao bolju količinu Joel golotinje, opet, no homo :)

8,5/10

Preporučujem

Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2021 u 00:21
Drugu sezonu prevodi Dehrimon 👍
Na vrh
Dehrimon View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Dehrimon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2022 u 19:45
Treća sezona kreće s emitiranjem 10.06.2022.
E sad, malo sam pretraživao okolo i nekakvi neprovjereni, ali "bliski" izvori Appleu tvrde kako je već odobren scenarij za četvrtu sezonu.
Prije nekih mjesec dana čitao sam da je scenarij napisan, a sada kao da je već odobren.
Mada službene potvrde iz Applea nema. Eto, toliko.

Na vrh
imds View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imds Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2022 u 22:12
Radi li neko prevode za S03E06 i na dalje? :D
Na vrh
Dehrimon View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dehrimon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2022 u 00:16
Polako, bit će...
Na vrh
Copkiller View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Copkiller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2022 u 23:27
nadam se da će bit još titlova,inače serija je odlična
Na vrh
bole4s View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2022 u 07:52
Hvala prevodiocu za odlične prevode. Serija je potpuno ispunila očekivanja nas malo starijih...
Na vrh
imds View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imds Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2022 u 08:23
Ima li svih prevoda? Ja ne mogu da nadjem s03e07-s03e10
Na vrh
Dehrimon View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dehrimon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2023 u 19:54
Serija ide i u 4. sezonu. Ako je suditi po ovim slijedećim isječcima, i emitiranje bi uskoro trebalo početi.

Kad ću znati točan datum početka emitiranja, najavit ću sezonu za prevođenje. I nadam se da neće više biti nekih velikih zastoja s moje strane u 4. sezoni. Na dosadašnje zastoje ja nisam mogao utjecati, radilo se doslovno o višoj sili.
Na vrh
Dehrimon View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dehrimon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2023 u 21:25
Prema ovoj najavi:

Emitiranje 4. sezone bi trebalo početi 11.08.2023.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.