Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Font za makedonski titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Font za makedonski titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
andji-mk View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andji-mk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Font za makedonski titl
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 21:23
Prvo da se izvinim ako na moj post nije mu tu mjesto...Big smile
Skidala sam dosad i druge titlove koje su na makedonski jazik, a danas sam skinula i makedonski titl za film 007 Quantum of Solace....no imam problem....pa tako da cu poslati mali deo od titla.....

1
00:03:38,100 --> 00:03:41,900
Ñèåíà,Èòàëè¼à

2
00:04:02,780 --> 00:04:06,340
Âðåìå å äà èçëåçåø.

....neznam koj font da koristim kako bih mogla koristiti titl
Hvala puno...:)

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 21:36
Dali toj film ke go gledas na kompjuter ili na nekoj domasen dvd player?
Ako gledas na kompjuter, verojatno koristis BsPlayer ili nekoj drug, ne e bitno, bitno e vo podesuvanja na font-ot na pleerot, znaci mora da stavis Cyrilic.  Central European ti e za šđčćž, a Cyrilic ti e za чќшѓжљњ.
Ako domasniot dvd pleer ti podrzuva kirilica, togas isto ke baras vo podesuvanja tamu i ke postavis na CyrilicWink
Na vrh
andji-mk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andji-mk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 21:54
Na komjuter go koristam BS playerot....i kade se pravat podesuvanjata

Ako odam na Font...mi gi dava Fontovite....konkretno kade da go baram ova.....znaci mora da stavis Cyrilic.  Central European ti e za šđčćž, a Cyrilic ti e za чќшѓжљњ.......

a na DVD playerot sigurno ima Cyrilic....bideji staroto DVD ni crkna od mnogu gledanje crtani filmovi....Smile...pa sega kupivme novo so 300 trakatanci na nego....da cita se....so USB....so razni kabli i gluposti....pa uste go nemam dobro razgledano....a za brzo vreme ke moram da si poigram i so nego zatoa sto mnogu mi e siten fonot na bukvite na filmovite koi gi snimam vo .avi...a toa uzasno mi smeta.....

ama se zanesov vo pisuvanje....molim te pisi mi kade se pravat podesuvanjata na bs playerot za kirilicen font

Uste ednas blagodaram mnogu....Big smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 22:12

Na vrh
andji-mk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andji-mk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 22:17
Uspeav.....TI BLAGODARAM MNOGU.....Big smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.