Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Font titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Font titla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Wolfram View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wolfram Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Font titla
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2008 u 20:18
Pozdrav svima,a posebice onom koji je u mogućnosti riješiti problem, tj. pomoći mi!

Za vrijeme gledanja bilo kojeg filma (divx, naravno!), titl mi je presitan; pokušavao sam u notepadu povećati i promijeniti font slova, pa potom peći Cool dakako na dvd, font titla mi je isti! Žena mi šizi, jer škilji, a ni ja baš nisam nešto daleko od nje...ono...napinjem oči Cry s uvijek spremnom nadom u sebi da ću već nekako Ouch riješiti problem...DeadDeadDead.
 MOLIM POMOOOOOOOOOOĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. VELIKO HVALA, I MOJE POŠTOVANJE SVIMA KOJI SI DAJU TRUDA I PREVODE FILMOVE!!! MOMCI (jer ste u većini, svaka čast curama,ali...) SVAKA ČAST!!!!ClapClapClapClapClapClapClapClapClap
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2008 u 20:28
pa sad koji plejer koristis ?
vecina njih ima opciju da se namesti zeljena velicina kod mv2 naprimer samo klikom u uglu ekrana moze da se promeni pojavi se ikonica uz pomoc koje mozes mnamestiti zeljenu poziciju i velicinu tita
ja licno gledam filmove sa WMP + vob sub koji lepi prevode i u kome mi je namesten zeljeni font
procackaj malo u opcijama plejera
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2008 u 20:28
Nema ti koristi od povećavanja fonta u notepadu. Font se može povećati (govorim o divxu) ako player kojime gledaš film ima tu mogućnost. Ako ga gledaš npr. BS Playerom u njegovim postavkama moraš potražiti koja će biti veličina fonta. Ako se radi o linijskim playerima stvar je ista. Ako ćeš raditi DVD format, najjednostevniji način je sa "Convert x to DVD" koji u svojim postavkama također ima mogućnost određivanja veličine slova.
Na vrh
Wolfram View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wolfram Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2008 u 20:38
Hvala ti na odgovoru, no, nažalost, lova mi ne dopušta da se pohvalim playerom...QUADRO, linijskim, dakako. Pokušavao sam naći, no čini mi se da nema tu opciju. Ali, hajde, neću biti lijen, potražiti ću po još koji put u knjigici koju sam dobio uz njega. Usput, ima li kakav dobar softwer koji bi podržao promjenu,a da je ta promjena vidljiva na tv ekranu?
Na vrh
Wolfram View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wolfram Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2008 u 20:40
da li je taj Convert x to dvd free software?
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2008 u 20:43
Originalno postovano od strane Wolfram Wolfram piše:

da li je taj Convert x to dvd free software?

nije ali imas ga po torentima pa ga skini krekovanog
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2008 u 20:46
Nije, ali ima ga za skinuti sa serijskim brojem.

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=17990

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=17676
Na vrh
Wolfram View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wolfram Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2008 u 20:46
Hvala ti! Pokušati ću! Clap
Na vrh
Lurtz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lurtz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2008 u 09:50
Ja koristim Convertxtodvd 3.x, za konvertovanje avija u dvd format. Postoje i drugi programi, ali ja koristim ovaj. Odlican, sa poddrskom za fontove (latinica i cirilica). Ime filma treba da je isto i u istom folderu sa prevodom filma. Normalno pre toga proveris-sinhronizujes titl-film. Postavke u programu su lake za podesavanje: za cirilicu podesis cyrillic, a biras i dali je srpski, makedonski... Za latinicu biras hrvtaski, srpski, bosanski... a podesis na central european. Mozes da podesavas velicinu, boju, a mozes da eksperimentises sa tipom fonta, pozadinom i slicno. Primer, kad sam radio "cetvrti covek" postavio sam audio-serbian, a subtitle-english.

Inace, ako samo narezes avi i srt ili sub na dvd-disku, to nije film u dvd formatu vec avi, divx ili slicno.

Ažurirao Lurtz - 02.Srpanj/Jul.2008 u 09:52
Na vrh
Wolfram View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wolfram Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2008 u 16:15
Hvala ti, prijatelju, pokušati ću, pa... što bude!
Javim ti se...Wink Clap
Na vrh
Wolfram View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wolfram Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2008 u 02:04
Iro, legendo, ide, ne b' vjerov'o! Krasan, jednostavan program taj convertx, još da vidim što može adjuster....gdje mi je krajCoolsmile64!!!
Javim se, ali ne tako brzo...imam neka druga posla!
Pozdrav!
Na vrh
Wolfram View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wolfram Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2008 u 02:06
Braćo, Slaveni, HVALA na podršci, javit ću se uskoro!
pozdrav svima, a ne samo njima!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2008 u 10:32
Originalno postovano od strane Wolfram Wolfram piše:

Iro, legendo, ide, ne b' vjerov'o! Krasan, jednostavan program taj convertx, još da vidim što može adjuster....gdje mi je krajCoolsmile64!!!
Javim se, ali ne tako brzo...imam neka druga posla!
Pozdrav!

Sky is the limit!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.