Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fly Me to the Moon (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fly Me to the Moon (2024)

Fly Me to the Moon

Fly Me to the Moon (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Povedi me na mjesec

Godina:

2024

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

132 min

Režija:

Greg Berlanti

Scenarij:

Bill Kirstein
, Keenan Flynn
, Rose Gilroy

Glavne uloge:

Dariusz Wolski
  >  Edvard
Joe Chrest
  >  Senator Vanning
Christian Clemenson
  >  Press Agent Walter
Todd Allen Durkin
  >  Phil Hunley
Peter Jacobson
  >  Chuck Meadows
Scarlett Johansson
  >  Kelly Jones
Gene Jones
  >  Senator Hopp
Jim Rash
  >  Lance
Alex Veadov
  >  Russian scientist
Tim Ware
  >  Senator Simpson
Njema Williams
  >  Wolfie's Joe
Kylee Nicole Peck
  >  VIP Spectator
Stephanie Kurtzuba
  >  Jolene Vanning
D'Reec Z. Norton
  >  Senator's Aide
Christian Zuber
  >  Michael Collins
Colin Jost
  >  Senator Cook
Jessie Mueller
  >  Betty Grissom
Nick Dillenburg
  >  Neil Armstrong
Donald Elise Watkins
  >  Stu Bryce
Bill Barrett
  >  Cole Impersonator
Art Newkirk
  >  General Alexei Leonov
Kelsi Macaluso
  >  Interested Woman

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Cobra1978 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cobra1978 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fly Me to the Moon (2024)
    Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 12:10
Malo gorva za teoretičare zavjere
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2024 u 16:38
Nije mi baš najjasnija poenta pravljenja ovog filma. Nije u potpunosti baziran na pravim likovima, ali jeste na događajima, pa me donekle podseća na Tarantinovo prekrajanje istorije, mada u nekom drugačijem stilu i maniru. Film baš kao da je zajahao na cunamiju popularnosti zavereničkog teoretisanja i ja mu ne vidim neku drugu svrhu, a to baš i nije moje omiljeno polje za kreiranje kinematografije.

Sa druge strane film je vizuelno prelep, raskošan, sa sjajnom kamerom, bojama, efektima i komplet scenografijom i kostimima. Iz svega toga nije ispala ni loša glumačka podela, odnosno rezultat. Oči su istinski uživale u filmu, dok je i sama materija u mom slučaju uvek dobrodošla i draga. Sam film kao zaokružena celina - onako. Može svakako da se pogleda. Očekujem dodatno raspirivanje polemika i teorija zavere svakako.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2024 u 19:00
Da li je Kjubrik doista snimio slijetanje na Mjesec u studiju ili jok???
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2024 u 19:15
Pitaj na fejsbuku, oni znaju, bili su tamo i držali mu patku jer sa seta nije išao na wc.
Na vrh
zeropress View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zeropress Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2024 u 08:31
Film dobro funkcionira kao ljubavna priča, oba glavna lika imaju svoje traume, on poslovnu ona obiteljsku, te ih ta povrijeđenost zbližava. Priča o utrci na Mjesec djeluje kao idealna pozadina za oslikavanje sposobne žene, koja pokazuje na simpatičan način kako daleko je moguće ići u manipuliranju ljudima, ako je cilj dobar. No ne izostaje njeno suočavanje s njim, koji je čvrst i moralan kao Petar (stijena), gdje ona ipak nalazi odgovor i nema onog - prerazličiti smo ili ne razumijemo se, nego - cijenimo jedno drugo, jer oboje su u srži dobri, samo su im putovi realizacije dobrih ciljeva bitno različiti. U stvarnosti i je i nije baš tako, ali dobar cilj i dobro postupanje (dobra realizacija) nisu baš isto. Da jesu, ne bi postojala izreka - Put u pakao popločen je dobrim namjerama.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2025 u 22:37
Zanimljiv koncept za jednu romantičnu komediju. Izbor za dvoje glavnih protagonista, koji se ''of course'' smuvaju do kraja, jeste na mestu. Johansson & Tatum poseduju potrebnu hemiju i uz to pružaju zadovoljavajuće performanse. Ona, lukava, pronicljiva, vešta na jeziku, a on, pomalo uštogljen, ozbiljan, predan zadacima od koji ne samo Amerika, nego ceo svet očekuje epohlno dostignuće. Baš me prijatno iznenadio Greg Berlanti i njegov scenaristički tim. Svakako da zaslužuje ogromnu preporuku.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.