| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Flight Risk (2025) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Valerij
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 03.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2025 u 01:15 |
|
Tuga. Loše. Glumac koji ima neke upečatljive uloge se blamira sa ovim ne znam kako da nazovem.
|
|
![]() |
|
Trpimix
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2025 u 16:00 |
|
Samo bih se složio sa prethodnim komentarima da je film jednom rečju loš. Wahlberga su nepotrebno napravili ćelavim i zaista mi nije jasno šta se time htelo postići. Gluma je prolazna ali scenario je očajan, logika događaja i postupaka je na nivou dečjih filmova (mada ni decu više nije tako lako obmanuti), a ograničeni budžet čini da je u prosečnom taksiju više putnika nego glumaca u ovom filmu. Prosečnom glumcu je verovatno ipak draži novac od rejtinga jer vrhunski glumac ne bi sebi dozvolio učešće u ovako jadnom filmu. Film se može pogledati, nije baš očajan u celosti, ali se prilikom gledanja morate stalno praviti kako ne primećujete mnogobrojne nelogičnosti i na kraju se toliko toga nakupi da jedva čekate da se film završi kako biste ga zaboravili.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2025 u 18:37 |
|
Prekinuo sam, na svu sreccu ali ne zlim da odem u preteran komentar ali zaista i stvarno nemam komentar. Kao u glavnoj ulozi imate Wahlberga i kao rezija Mel Gibson a dobijete ovakav nekvalitet. I mislim onaj antipaticni Topher Grace em ne zna da glumi em sve nesto komicno i ko je ona ''glumica'' seljancura koju nadam se da vise necu gledati. Jako jako lose. I jos kao pokusaj promene stajlijnga ona Wahlbergova frizura. Ma NO COMMENT
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |