Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fletch (1985) |
Odgovori |
Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 10:57 |
Reprezirah dati film. Secao sam se samo malo oko osnove radnje i njegove istrage, u sustini slabo, nastavak Fletch Lives nisam gledao. Ovako, pa opis je ok ( dodao bih da se oko policije tek kasnije razvija prica i jednu nulu na iznos, a dobro je sto su stavljene tri tacke, mislim da je dovoljno receno), zanr je pogodjen, samo sta vise preovladava, ili je podjedanko , isprepletano, i nije po mom misljenju nesto ni bitno. Moj utisak je da je ovo ipak interesantno ostvarenje. Ima tu i zanimljivih sporednih likova tokom istrage, lokacija, satire, humora, komike i kad se usrednji ok mi je. Mozda mi je najveca zamerka, hajde nece se svima svideti te neke ironicne igre recima u dijalozima, taj manir u razlicitim situacijama, humor nece svima prijati ( nije ni meni, ali sve kad sagledam ok mi je, nije sad za neko smejanje, vise da izmami smesak na licu, i to konstantno), vec sto su natupi Chevy Chase-a u svakoj sceni skoro pa na istom nivou, `ravno` je , nema neke gradacije. Npr. kod ovog ostvarenja ne mogu ni da pretpostavim kakvi bi bili utisci ostalih clanova, a sad neko moze da kaze, a kod ostalih kao mozes , asociralo me je nesto iz neke druge teme.
Ažurirao AlexDeLarge - 05.Sijecanj/Jan.2023 u 11:39 |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film je 1985 nesto i znacio tada mi se dopao a danas je umobolno glup, sa totalno prevazidjenim humorom, neduhovitim salama i radnjom. Ocena 1/10
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |