Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Flatliners (2017) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 08:17 |
Prevod je najavio Bambula ✨
|
|
![]() |
|
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Online Points: 477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bas lose...
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58560 |
Meni se ni original nije dopao svojevremeno, ovo teško da ću probati, pa ma šta izmenili, ko da veruje da je na bolje
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Online Points: 477 |
Ma ovo nije ni remake, nego neka skoro pa tinejdzerska besmislica. Odustao posle 20 minuta da ne prljam original.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58560 |
Tebi se dopao original? Pa ok, meni je ono baš teško palo (tada kada je izašao, a ponovih ga ponovo pre 10-15 godina, baš mi ne leži)
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pa nije ni meni medju najomiljenijim filmovima, ali original mi je mogao da prodje. Imao je bar harizmaticne glumce...
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
To je istina, svi tada mladi, puni života, truda, davali više od sebe negoli kasnije
![]() |
|
![]() |
|
tantal ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 302 |
Mogli su da ustede i snime nesto bolje.Originalni (prvi film) je 10 puta bolji.Jeste da je malo "tezak" za gledati ali je mnogo bolji.A ovde mnogo dobrih mladih glumaca u ocajnom filmu.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
AKo je to "težak" (nisu potrebni navodnici) vezano za moj komentar, nisam mislio na to da je tema teška, već mi je sam film bio dosadan, naporan, zbilja nisam voleo original, te mi je teško palo gledanje. Nije mi bio težak pričom/temom or something, pardon, nisam bio precizniji.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 302 |
Ne,nije vezano za komentar.Meni je bilo malo tesko za gledati.U pitanju je tema koju film obradjuje.Ali sam ga gledao opet skoro pre godinu dana.Moje skromno misljenje je da je kvalitetniji od ovog filma.Sto naravno neznaci da sam u pravu.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Kvalitetniji je original, gotovo da ne bi trebalo biti dileme (mada ne volim baš napamet pisati, znaju da me iznenade, istina retki, rimejkovi), samo mi je bilo krivo da budem pogrešno shvaćen zbog moje nepreciznosti, brzo kuckam a i kada god imam te kraće rečenice, momentalno zbrljam.
![]() Svakako mi je to smislenije nego da pokušavam sa ovim, četvrta sreća ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Slobodno preskoci ovaj film ako ga do sada nisi gledao.Ja poceo,pa uz 2-3 caja odgledah do kraja.I ostadoh nekako blago razocaran.Eto.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Budem (gledao ponovo original, preskočio ovo), hvala još jednom.
![]() Imao sam petnaestak godina kada sam geldao prvi put Flatliners, godinu-dve više kada ga ponavljah...sada sam bitno drugačiji i tip i filmofil a bome i raspoloženje mi je pedeseto. Uz to, može mi biti zanimljivo gledati ih tako mlade, i njih drugačije negoli na ono kako sam ih navikao gledati u poslednjih 25 godina. ![]() Ponoviću ga možda sa (neka i bitno drugačijiim, no blisko tom vremenu) Lost Boys. Dok sada mislim i na kakav film sa Donaldom Sutherlandom, da li Puppet Masters, slično mom nicku, koji mi um šalje iz meni nepoznatih razloga kao vezanog za celu tu priču (nevezano za Kiefera kao njegovog sina, već temom, koje se naravno ne sećam sada). No da ne drvim, moj um i način na koji prisupam filmovima može samo napraviti cirkus, tome ni Interpol ne može ući u trag, kamoli u smisao. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Vau.Eto sta ja sledece gledam.Lost boys.Hvala ti sto si me podsetio.Za mene je to horor.Mozda gresim.Ali taj film sam samo jednom gledao.I sada posle svih ovih praznika cu ponoviti.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ima svega, naravno pre svega horor, pa klinci, pa mladi, te nešto izmenjena vampirska ikonografija, pa nešto humora, opak soundtrack...
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
A soundtrack? lliti muzika.Moje mladosti i istarosti.Fenomenalana.Sve Seke,Stoje i Ilde.Nedaj Boze.Nekad bilo.Kada cuju klinci pitaju sta je to?Kada cuju matorci kazu sta to bre slusas?A ja tu muziku slusam ceo svoj zivot.Pa ako se nekada nisu slagali roditelji i deca to je bila muzika.Nikada ONI i MI nismo slusali istu muziku.Na zalost danas i roditelji i deca slusaju istu muziku.Eh evo iskoci mi jos jedan film.Tomi!R.Daltri,Tina,E.Dzon.Prijatan dan zelim.Zdravo.
|
|
![]() |
|
VladBetMi71 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2008 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 23 |
Dobar film.Hvala na Prevodu
|
|
![]() |
|
bokidante ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 63 |
Stvarno mi nije jasno što me je natjeralo, da pogledam ovaj remake?! 3/10
|
|
![]() |
|
banisa2006 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2006 Status: Offline Points: 471 |
Film je dobar...nije nesto vauuuu...ali jeste dobar..i 10 puta bolji od originala....Original je imao odlicne glumce ali jw bio jako tezak za shvatiti i odgledati film...ovaj remake je mnogo pitkiji i laksi za gledanje i uopste nije tako los....
|
|
![]() |
|
filips88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1552 |
Odlican film. Iskreno citajuci komentare mislio da je tezak shit, mada do 40tog minuta mislio da ugasim film nesto mi delovao bezveze, i bukvalno sekundu pre nego da ugasim jedna scena me zaintrigarala i odlucio da nastavim do kraja
![]() Takodje dobar hororcic je i Bedeviled, donekle slican film, drugi deo filma bar. A i ovaj Anti matter je jos slicniji ovom flatliners, samo su ga usrali u drugom delu filma maksimalno.
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |