Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Final Fantasy: Advent Children
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Final Fantasy: Advent Children

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mirkocrocop View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirkocrocop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Final Fantasy: Advent Children
    Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2005 u 13:57
Evo hr titlova za Final Fantasy: Advent Children koji sam preveo i uploado

http://rapidshare.de/files/5589870/Final_Fantasy_-_Advent_Ch ildren.zip.html

Na vrh
Stexman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stexman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2005 u 01:00

File /files/5589870/Final_Fantasy_-_Advent_Ch%20ildren.zip.html not found.

U cemu je fora.

Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2005 u 13:34

i ja se pitam u cemu je fora  mislim , hvala ti velika sto si preveo ovaj film ali zar nisi mogao napraviti upload i ovdje na stranici . nemoj se uvrijediti ali mislim da je to bilo jednostavnije i pristupacnije

b.t.w. titl je stvarno nedostupan na rapidu

Ažurirao sunshine_b
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirkocrocop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2005 u 16:38
Evo novi upload ako ne radi možete me ubiti
http://rapidshare.de/files/5747723/croff7.srt.html
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2005 u 19:41

sad radi

fala stari

Na vrh
miajle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miajle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2005 u 18:08
kako se to radi,ako otvorim stranu gde da idem da downlodijem prevod,jer neko moze da mi malo bolje objasni trazim malu pomoc niksd nisam sreo ovako nestoo,hvala unapred
wu tang klan
Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2005 u 21:17
kliknes na ovaj gore link i otvorit ce ti se rapidshare. idi na dno stranice gdje ti daje opcije free i premium account. naravno, kliknes na free. onda prebacuje na drugu stranu gdje opet ides na dno i cekas nekih 40 sec. na download ticket. kad otkuca vrijeme izbacuje ti link. klik i save i to je to

Ažurirao sunshine_b
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirkocrocop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2005 u 21:59
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

sad radi

fala stari

Nema problema
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.