Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Final Destination 3 i The Fog 2006
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Final Destination 3 i The Fog 2006

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Final Destination 3 i The Fog 2006
    Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 00:07
Ima li neko ove filmove na dvd i da li su uopšte izašli?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
mrav View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 14:47

imam ja

pozdrav od mrava

pozdrav od mrava !
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 21:20
imam ja Maglu
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 23:39
jel to redovno izdanje ili,neka konverzija?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 23:42

pazite da vam mrav ne pošalje maglu 

mrav

Vlado Mravunac
Mala Jelsa 4a
47 000 Karlovac

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 23:49
Znam za njega,ali ne kontam što se čovek javlja,ako je na crnoj listi

- Armin van Buuren

Na vrh
TULJAN View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TULJAN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 07:08
Magla (sa Selmom Blair) ako je to ta - izašla je prije par mjeseci a
Final destination 3 je ovih dana došla u videoteke u HR.
www.filmski.net
SRĆEKO

Čast se ne može oduzeti, ona se može samo izgubiti.
Na vrh
mrav View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 23:19

ako jednom ne uspije razmijena odmah si na crnoj listi a 20 drugih razmijena uspiješnih se ne računa i to poslije te neuspješne za koju nisam ni kriv lik pošalje cd-e ali ih ja ne dobijem i ja onda njemu ne pošaljem ništa a tko zna jel on išta poslao , ako ste za razmijenu a ne bojite se javite se mogu i ja prvi poslati pa kada primite paket pošaljete meni

pozdrav od mrava !

pozdrav od mrava !
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 23:41
nemoj se sad izvlaciti bilo je pre rasprave oko toga.
Sam si rekao da nisi hteo da mu posaljes diskove a on tebi JESTE posalo jer koliko se secam je prilozio potvrdu gde lepo pise da je poslato
Cak su i pale neke teske uvrede sa tvoje strane!

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 23:45
@Vedder

jel su izašli ti filmovi kod nas?

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 23:46

ma pale su sa svih strana no nećemo sad o tome.....

acanu trebaju filmovi i daj se malo ljudi potrudite

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 23:50

- Armin van Buuren

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 23:56
ali ovaj novi fog je tako loš  zar stvarno to želiš pogledati
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 23:57
Acane stvarno ne znam, jer nisam bila u video klubu sigurno 2 meseca, mada misli da je The fog izasao

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 00:01

ja nisam 2 godine   nego jel neko gledao taj fog  

ja final destination ganjam mjesecima

i uvijek nabasa na pirat

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 00:01
pa gledo sam ga ali mi treba na dvd,ima nekih scena razjašnjenih što nije bilo u starom delu,a ima i scena koje su zasrali

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 00:03
imam ja dvd rip i jednog i drugog filma,ali nemam baš dvd

- Armin van Buuren

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 20:21
Zaboravila sam da ti kazem da ubuduce na sledecem sajtu proveravas sta je izasla kod nas na DVD-iju
http://www.m2klub.com/

kao sto ces videti The Fog jeste a Final Destination 3 za sada nije

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 00:10
e znam za taj sajt,ali mi nije pao napamet!

- Armin van Buuren

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 20:36
ja imam i jedan i drugi dvdji su skinuti s neta i onda je sa par programa ubačen titl u njih znači nije zaljepljen nego je zamijenjen njemački s hrvatskim i selektabilan je
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.