Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi/serije kojima ne znamo ime (mogući spoileri)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi/serije kojima ne znamo ime (mogući spoileri)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 134>
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 18:33
Nema na čemu, služimo narodu

Ažurirao puppet_master - 03.Kolovoz/Aug.2017 u 21:32
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2017 u 02:18
Originalno postovano od strane ELLA090280 ELLA090280 piše:

Pozdrav svima koji pomazu !!!
u mom filmu jedan djecak upada u rupu u zemlji ????
Pocetak devedesetih, osamdesete .

Po sredi je možda Everybody's Baby: The Rescue of Jessica McClure (1989), iako tu nije dečak, već beba,devojčica...no sećanja katkada variraju (dok naravno ostaje mogućnost i sličnog filma sa eto dečakom u identičnoj situaciji, samo mi je lakše da prvo navedem ovaj filmić, njega sam gledao)

http://www.imdb.com/title/tt0097303/

Na vrh
ELLA090280 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ELLA090280 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 13:12
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Originalno postovano od strane ELLA090280 ELLA090280 piše:

Pozdrav svima koji pomazu !!!
u mom filmu jedan djecak upada u rupu u zemlji ????
Pocetak devedesetih, osamdesete .

Po sredi je možda Everybody's Baby: The Rescue of Jessica McClure (1989), iako tu nije dečak, već beba,devojčica...no sećanja katkada variraju (dok naravno ostaje mogućnost i sličnog filma sa eto dečakom u identičnoj situaciji, samo mi je lakše da prvo navedem ovaj filmić, njega sam gledao)

http://www.imdb.com/title/tt0097303/

vrlo vjerovatno :)  , mada je meni ostao u sjecanju djecak tako oko 6 godina a rupa u zemlji kao da da je bila u sumi, hm ?!
davno je bilo !!
Who cares enough to rule the world ?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 13:13
Probaću iskopati alternativni (potencijalno pravi tj) filmić Smile Ovoga se sećam još iz detinjstva a baš pogađa to neko vreme (kraj osamdesetih, početak devedesetih), možda postoji sličan film, videćemo već Smile

Ažurirao puppet_master - 30.Kolovoz/Aug.2017 u 13:17
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2017 u 19:54
1.Kako se zove serija koja je snimljena po romanu Nurije Pradas "Snovi po meri" ???

Gledao sam letos jednu epizodu neke španske serije sa sličnom tematikom:

- On je aristokrata i drži krojački salon, ludo zaljubljen u jednu prelepu krojačicu, a veren za neku uobraženu aristrokratkinju, groficu ili šta već. Bliži se dan venčanja a na venčanju on se femka, nećka, kasni. Mlada i njen otac stignu pred crkvu pa okrenu još jedan krug. A krojačica je deveruša toj grofici. I na kraju se on ipak oženi sa njom.... Ima još par paralelnih likova i priča.

2.Da li je to ta serija i ako nije kako se zove?

U googlu mi izlazi serija "Gospođa" ali mi ne liči na tu seriju ako ne grešim. Plus radnja se ne dešava u Barseloni kao što treba.

https://www.laguna.rs/laguna-bukmarker-snovi-po-meri-nurije-pradas-andreu-u-prodaji-od-15-jula-unos-6765.html

http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/411/film-i-tv/2774892/najgledanija-spanska-serija-od-danas-na-rts-u.html
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2017 u 20:11
Nije još snimljena serija po pomenutom romanu, samo su otkupljena prava na prevod romana. Sorry.

Na ovo liči pitanje br.2.

http://www.imdb.com/title/tt2955402/

* ali nije po tom romanu. Radnja 50'tih.

Ažurirao Danilo-Naissus - 19.Listopad/Oct.2017 u 01:30
Na vrh
monika-vujicic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monika-vujicic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 20:21
poz ljudi SmileSmile trazim dva filma. u oba dva nemam pojma tko su glumci, znam samo radnju i to nesto malo sto mi je ostalo u secanju. 
prvi film je znaci malo stariji, vise kao obiteljski film. radnja se desava da djeca, brat i sestra igraju neku drustvenu igru koje je valjda carobna, i sad je tu rupa ne znam sta se desava, znam samo da tu postoji i neki lovac koji ih juri, djecak dobije majmunski rep... uglavnom sve je nekako uvrnuto. 
drugi film je isto malo stariji, akcije po meni, radnja se odvija u buducnosti, grad je postao veliko smetiste, nema zalihe vode, secam se da je gradonacelnik pokusavao uzgajat neke biljke ali mu nije uspjevalo pa je tu sad taj neki lik koji je ujedno i glavni glumac tog filma, on je iz proslosti valjda su ga uspavali pa probudili u buducnosti i on zna rijesenje za to njegovo polje biljaka i tako on postane gradonacelnik. 
ljudi molim vas pomagajte. znam da nisam ostavila puno informacija ali mozda se nede neka pametna glavica koja bi mogla znati Wink
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 20:23
Jumanji i Idiocracy
My name is Legion, for we are many
Na vrh
monika-vujicic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monika-vujicic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 20:27
aaa hvala ti puno mislila sam da nitko nece znat HugHugHug
HugHug
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 22:10
Originalno postovano od strane fAzazel fAzazel piše:

Jumanji i Idiocracy

Tako je dragi Fazazel. Odličan Robin Vilijams, 1995, vrlo intersantan film.

* ovaj drugi nisam gledao.    

A izgleda da ima i nastavak.... bolje rečeno, savremeniji rimejk.    

Ažurirao Danilo-Naissus - 25.Listopad/Oct.2017 u 22:12
Na vrh
daria-brlic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daria-brlic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 15:14
cao Embarrassed trazim duze vreme jedan horor iz osamdesetih,devedesetih. 
ima jedan covek koji je opsjednut zenama, zivi sa majkom, svaku zenu muce koja dolazi njemu, ubiju ih i jedeju. ne zove se hanibal vec sam proveravala. na kraju jedna zena dolazi koja ih uspe dokrajciti. 

i trazim jos jedan horor, isto devedesetih, mozda malo mladi. 
ne secam se radnje bas, ali znam da ima jedna zenska, koja je valjda vjestica...pretvara se valjda u sovu, i znam da je svoj zivot povezala sa jednim starim drvetom u sumi...sjecam se kraja da je jedan covek otkrio njenu tajnu i otisao u sumu da posece to stablo i svaki put kako bi sjekirom zamahnuo tako bi drvo krvarilo. 

vidim da sta puno ljudima pomogli, pa bi bila jako zahvalna kada bi meni pomogli. HeartHeart
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 15:17
Drugi je možda :

Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 16:05
Originalno postovano od strane daria-brlic daria-brlic piše:

cao Embarrassed trazim duze vreme jedan horor iz osamdesetih,devedesetih. 
ima jedan covek koji je opsjednut zenama, zivi sa majkom, svaku zenu muce koja dolazi njemu, ubiju ih i jedeju. ne zove se hanibal vec sam proveravala. na kraju jedna zena dolazi koja ih uspe dokrajciti. 

Možda 

Na vrh
daria-brlic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daria-brlic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 16:56
prvi je taj, a drugi nije, ali nesto na tu foru je

Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 17:09

prvi je taj,  
Molim i drugi put.   LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 17:23
Ne zbunjuj me toni LOL
Sada ne znam koji je još preostao za potragu, ja sve mislim da je Daria napisala da je prvi (koji smo predložili) pogodjen a drugi nije (tvoj predlog Tongue), nevezano za to što je devojka pitala po drugačijem redosledu LOL...meh, sada sam zbunio sam sebe i više LOL no poenta mi dođe eto da se još uvek traži film sa majkom i sinom kanibalima, jer Don't go in the house nema odveć veze sa time ionako Smile Tip je psihopata, pali milice bacačem plamena, majku ima taman koliko i Norman Bates, u svojoj glavi (kao leš, na spratu) tek, bez kanibalističkih rituala sa njom, dok ga i u finalu ne sređuje neuspešni/borbeni obrok  LOLLOL

Ažurirao puppet_master - 26.Listopad/Oct.2017 u 17:26
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 22:30

prvi je taj, a drugi nije, ali nesto na tu foru je

Ovo što tražiš možda je malo drukčije. Dogodi se da čovjek krivo upamti pa vrijedi provjeriti...

Glavni lik ne živi s majkom, već sa sestrom.  Jednu djevojku koju zarobe svidi se glavnom liku pa je ne želi srediti... Poznata horor-komedija - Motel Hell.

http://www.imdb.com/title/tt0081184/
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
srkicom View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkicom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 11:19
Treba mi naziv jednog filma,
Radi se o dva voza, kod jednog voza skretnica ga nije prebacila na drugi kolosek nego nastavlja da ide ka drugom vozu. Pošto nisu nikako mogli da obaveste vozove o tome ni da ih zaustave a vozovi su pak bili daleko oni su izgradili skretnicu da bi jedan voz mogao da skrene i izbegne sudar.
Taj film sam gledao pre nekih, pa možda i 30 godina.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 13:04
Originalno postovano od strane srkicom srkicom piše:

Treba mi naziv jednog filma,
Radi se o dva voza, kod jednog voza skretnica ga nije prebacila na drugi kolosek nego nastavlja da ide ka drugom vozu. Pošto nisu nikako mogli da obaveste vozove o tome ni da ih zaustave a vozovi su pak bili daleko oni su izgradili skretnicu da bi jedan voz mogao da skrene i izbegne sudar.
Taj film sam gledao pre nekih, pa možda i 30 godina.

Izvoli
Disaster on the Coastliner (1979 TV Movie)

Na vrh
srkicom View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkicom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 14:51
To je to. Hvala.
Ima jos jedan film sa slicnom tematikom i isto je dosta star. Isto voz koje valjada nije mogao da zakoci i koji je naisao na neki most, koji dal nije bio do kraja zavrsen ili sta vec. Pred sam most je kao zakocio ali je pola voza propalo kroz most jer se most srusio pri nailasku voza , a pola voza je ostalo na sinama. Predtostavio sam da to nije isti film kao ovaj od malopre.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 134>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.