| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Filmovi/serije kojima ne znamo ime (mogući spoileri) |
Odgovori
|
Stranica <1 112113114115116 134> |
| Korisnik | ||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 18:33 |
|
|
Nema na čemu, služimo narodu
![]() Ažurirao puppet_master - 03.Kolovoz/Aug.2017 u 21:32 |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2017 u 02:18 |
|
Po sredi je možda Everybody's Baby: The Rescue of Jessica McClure (1989), iako tu nije dečak, već beba,devojčica...no sećanja katkada variraju (dok naravno ostaje mogućnost i sličnog filma sa eto dečakom u identičnoj situaciji, samo mi je lakše da prvo navedem ovaj filmić, njega sam gledao) http://www.imdb.com/title/tt0097303/ |
||
![]() |
||
ELLA090280
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Smisao zivota . Status: Offline Points: 513 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 13:12 |
|
vrlo vjerovatno :) , mada je meni ostao u sjecanju djecak tako oko 6 godina a rupa u zemlji kao da da je bila u sumi, hm ?! davno je bilo !! |
||
|
Who cares enough to rule the world ?
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 13:13 |
|
|
Probaću iskopati alternativni (potencijalno pravi tj) filmić
Ovoga se sećam još iz detinjstva a baš pogađa to neko vreme (kraj osamdesetih, početak devedesetih), možda postoji sličan film, videćemo već
Ažurirao puppet_master - 30.Kolovoz/Aug.2017 u 13:17 |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2017 u 19:54 |
|
|
1.Kako se zove serija koja je snimljena po romanu Nurije Pradas "Snovi po meri" ???
![]() Gledao sam letos jednu epizodu neke španske serije sa sličnom tematikom: - On je aristokrata i drži krojački salon, ludo zaljubljen u jednu prelepu krojačicu, a veren za neku uobraženu aristrokratkinju, groficu ili šta već. Bliži se dan venčanja a na venčanju on se femka, nećka, kasni. Mlada i njen otac stignu pred crkvu pa okrenu još jedan krug. A krojačica je deveruša toj grofici. I na kraju se on ipak oženi sa njom.... Ima još par paralelnih likova i priča. 2.Da li je to ta serija i ako nije kako se zove? U googlu mi izlazi serija "Gospođa" ali mi ne liči na tu seriju ako ne grešim. Plus radnja se ne dešava u Barseloni kao što treba. https://www.laguna.rs/laguna-bukmarker-snovi-po-meri-nurije-pradas-andreu-u-prodaji-od-15-jula-unos-6765.html http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/411/film-i-tv/2774892/najgledanija-spanska-serija-od-danas-na-rts-u.html |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2017 u 20:11 |
|
|
Nije još snimljena serija po pomenutom romanu, samo su otkupljena prava na prevod romana. Sorry.
Na ovo liči pitanje br.2. http://www.imdb.com/title/tt2955402/ ![]() * ali nije po tom romanu. Radnja 50'tih. Ažurirao Danilo-Naissus - 19.Listopad/Oct.2017 u 01:30 |
||
![]() |
||
monika-vujicic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 20:21 |
|
|
poz ljudi
![]() trazim dva filma. u oba dva nemam pojma tko su glumci, znam samo radnju i to nesto malo sto mi je ostalo u secanju. prvi film je znaci malo stariji, vise kao obiteljski film. radnja se desava da djeca, brat i sestra igraju neku drustvenu igru koje je valjda carobna, i sad je tu rupa ne znam sta se desava, znam samo da tu postoji i neki lovac koji ih juri, djecak dobije majmunski rep... uglavnom sve je nekako uvrnuto. drugi film je isto malo stariji, akcije po meni, radnja se odvija u buducnosti, grad je postao veliko smetiste, nema zalihe vode, secam se da je gradonacelnik pokusavao uzgajat neke biljke ali mu nije uspjevalo pa je tu sad taj neki lik koji je ujedno i glavni glumac tog filma, on je iz proslosti valjda su ga uspavali pa probudili u buducnosti i on zna rijesenje za to njegovo polje biljaka i tako on postane gradonacelnik. ljudi molim vas pomagajte. znam da nisam ostavila puno informacija ali mozda se nede neka pametna glavica koja bi mogla znati
|
||
![]() |
||
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nečastivi Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Zenica, BiH Status: Offline Points: 2132 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 20:23 |
|
|
Jumanji i Idiocracy
|
||
|
|
||
![]() |
||
monika-vujicic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 20:27 |
|
|
aaa hvala ti puno mislila sam da nitko nece znat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 22:10 |
|
Tako je dragi Fazazel. Odličan Robin Vilijams, 1995, vrlo intersantan film. * ovaj drugi nisam gledao. A izgleda da ima i nastavak.... bolje rečeno, savremeniji rimejk. Ažurirao Danilo-Naissus - 25.Listopad/Oct.2017 u 22:12 |
||
![]() |
||
daria-brlic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 15:14 |
|
|
cao
trazim duze vreme jedan horor iz osamdesetih,devedesetih. ima jedan covek koji je opsjednut zenama, zivi sa majkom, svaku zenu muce koja dolazi njemu, ubiju ih i jedeju. ne zove se hanibal vec sam proveravala. na kraju jedna zena dolazi koja ih uspe dokrajciti. i trazim jos jedan horor, isto devedesetih, mozda malo mladi. ne secam se radnje bas, ali znam da ima jedna zenska, koja je valjda vjestica...pretvara se valjda u sovu, i znam da je svoj zivot povezala sa jednim starim drvetom u sumi...sjecam se kraja da je jedan covek otkrio njenu tajnu i otisao u sumu da posece to stablo i svaki put kako bi sjekirom zamahnuo tako bi drvo krvarilo. vidim da sta puno ljudima pomogli, pa bi bila jako zahvalna kada bi meni pomogli. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 15:17 |
|
|
Drugi je možda :
|
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 16:05 |
|
Možda |
||
|
|
||
![]() |
||
daria-brlic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 16:56 |
|
|
prvi je taj, a drugi nije, ali nesto na tu foru je
|
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 17:09 |
|
Molim i drugi put.
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 17:23 |
|
|
Ne zbunjuj me toni
![]() Sada ne znam koji je još preostao za potragu, ja sve mislim da je Daria napisala da je prvi (koji smo predložili) pogodjen a drugi nije (tvoj predlog ), nevezano za to što je devojka pitala po drugačijem redosledu ...meh, sada sam zbunio sam sebe i više no poenta mi dođe eto da se još uvek traži film sa majkom i sinom kanibalima, jer Don't go in the house nema odveć veze sa time ionako Tip je psihopata, pali milice bacačem plamena, majku ima taman koliko i Norman Bates, u svojoj glavi (kao leš, na spratu) tek, bez kanibalističkih rituala sa njom, dok ga i u finalu ne sređuje neuspešni/borbeni obrok ![]() ![]() Ažurirao puppet_master - 26.Listopad/Oct.2017 u 17:26 |
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 22:30 |
|
Ovo što tražiš možda je malo drukčije. Dogodi se da čovjek krivo upamti pa vrijedi provjeriti... Glavni lik ne živi s majkom, već sa sestrom. Jednu djevojku koju zarobe svidi se glavnom liku pa je ne želi srediti... Poznata horor-komedija - Motel Hell. http://www.imdb.com/title/tt0081184/ |
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
srkicom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 11:19 |
|
|
Treba mi naziv jednog filma,
Radi se o dva voza, kod jednog voza skretnica ga nije prebacila na drugi kolosek nego nastavlja da ide ka drugom vozu. Pošto nisu nikako mogli da obaveste vozove o tome ni da ih zaustave a vozovi su pak bili daleko oni su izgradili skretnicu da bi jedan voz mogao da skrene i izbegne sudar. Taj film sam gledao pre nekih, pa možda i 30 godina. |
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 13:04 |
|
Izvoli Disaster on the Coastliner (1979 TV Movie) |
||
|
|
||
![]() |
||
srkicom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 14:51 |
|
|
To je to. Hvala.
Ima jos jedan film sa slicnom tematikom i isto je dosta star. Isto voz koje valjada nije mogao da zakoci i koji je naisao na neki most, koji dal nije bio do kraja zavrsen ili sta vec. Pred sam most je kao zakocio ali je pola voza propalo kroz most jer se most srusio pri nailasku voza , a pola voza je ostalo na sinama. Predtostavio sam da to nije isti film kao ovaj od malopre. |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 112113114115116 134> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |