Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi i serije u HDDVDrip HDTVrip BLURAYrip
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi i serije u HDDVDrip HDTVrip BLURAYrip

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Filmovi i serije u HDDVDrip HDTVrip BLURAYrip
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 18:08
ima tko da ustimava prijevode za izdanja u 720p  ili 1280x640  rezoluciji

mislim najvise na serije, njih je teze uskladit i ne uspijem svaku
pa cu polako obolit od čira jbt  ak ocu uskladit cijelu epku moram ju pogledat,   a to mi bas i nije fora

btw.  filmovi i serije izgledaju bolesno na 40" LCD-u

a dokumentarci   to je sasvim nesto drugo sta smo do sada gledali   mislis da si tamo koliko lijepo izgleda   evo screenova
ja kad sam vidio crko sam     VRISTO SAM  LOL

RELEASE.NAME..: Planet.Earth.2006.720p.HDDVD.x264-ESiR
RELEASE.DATE..: 11.05.2007
THEATRE.DATE..: --
RUNTiME.......: 11x51 minutes
SiZE..........: 24 GB
ViDEO.CODEC...: x264
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 5700 kbps
RESOLUTiON....: 1280x720
AUDiO.........: English AC3 5.1 448 kbps
SUBTiTLES.....: Eng, Ro - ASS
SOURCE........:
Planet Earth The Complete Series HD-DVD 1080p VC-1 DD 5.1

del.

Ažurirao mad_smile - 28.Listopad/Oct.2007 u 00:32
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 18:14
Ja sam skino taj serijal

Ažurirao AcaN - 26.Listopad/Oct.2007 u 18:15
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 18:31
i ja    si gledo?

ja sam gledo i dvdrip i hddvdrip  ko da gledam vhs losu kopiju dvdrip izgleda ,
a hddvd  ko da sam tamo
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 18:37
Jos nisam gleado,ali znam da necu uzivati u punom sjaju,posto nemam hdtv da izvuce maximum,ali cu gledati na monitoru u max rezoluciji.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 18:46
a jeb ga   pricekaj   dok si ne kupis LCD   na monitoru nije to to    ja gledam na 40"  sa cca 4 metra    BOLESNO
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2007 u 22:34
Mad_smile, ovo ti je zadnji put da si ovako nešto napravio! Ovaj trade ide sutra u trash ukoliko sve ove slike ne staviš u tumbove. Za sada ti neću stavljati lock iz razloga što ih ne bi mogao prepraviti!
Pa čovječe, imam 2mbit vezi u načekam se da se otvori cijeli topic! Pa zamisli da dođe netko s, nedaj bože, 56k ili ISDN-om...to je kultura postanja!
Da si u naslovu topica bar naveo "56k warning" bilo bi razumljivo, ali ovako.... Ispravi to...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,680 sekundi.