| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Filmovi i serije u HDDVDrip HDTVrip BLURAYrip |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mad_smile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
HD addict Pridružen: 26.Travanj/Apr.2005 Status: Offline Points: 2235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Filmovi i serije u HDDVDrip HDTVrip BLURAYripObjavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 18:08 |
|
ima tko da ustimava prijevode za izdanja u 720p ili 1280x640 rezoluciji
mislim najvise na serije, njih je teze uskladit i ne uspijem svaku pa cu polako obolit od ÄÂira jbt ak ocu uskladit cijelu epku moram ju pogledat, a to mi bas i nije fora btw. filmovi i serije izgledaju bolesno na 40" LCD-u a dokumentarci to je sasvim nesto drugo sta smo do sada gledali mislis da si tamo koliko lijepo izgleda evo screenova ja kad sam vidio crko sam VRISTO SAM LOL RELEASE.NAME..: Planet.Earth.2006.720p.HDDVD.x264-ESiR RELEASE.DATE..: 11.05.2007 THEATRE.DATE..: -- RUNTiME.......: 11x51 minutes SiZE..........: 24 GB ViDEO.CODEC...: x264 FRAMERATE.....: 23.976 BiTRATE.......: 5700 kbps RESOLUTiON....: 1280x720 AUDiO.........: English AC3 5.1 448 kbps SUBTiTLES.....: Eng, Ro - ASS SOURCE........: Planet Earth The Complete Series HD-DVD 1080p VC-1 DD 5.1 del. Ažurirao mad_smile - 28.Listopad/Oct.2007 u 00:32 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 18:14 |
|
Ja sam skino taj serijal
Ažurirao AcaN - 26.Listopad/Oct.2007 u 18:15 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
mad_smile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 18:31 |
|
i ja si gledo?
ja sam gledo i dvdrip i hddvdrip ko da gledam vhs losu kopiju dvdrip izgleda , a hddvd ko da sam tamo |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 18:37 |
|
Jos nisam gleado,ali znam da necu uzivati u punom sjaju,posto nemam hdtv da izvuce maximum,ali cu gledati na monitoru u max rezoluciji.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
mad_smile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 18:46 |
|
a jeb ga pricekaj dok si ne kupis LCD na monitoru nije to to ja gledam na 40" sa cca 4 metra BOLESNO
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2007 u 22:34 |
|
Mad_smile, ovo ti je zadnji put da si ovako nešto napravio! Ovaj trade ide sutra u trash ukoliko sve ove slike ne staviš u tumbove. Za sada ti neću stavljati lock iz razloga što ih ne bi mogao prepraviti!
Pa čovječe, imam 2mbit vezi u načekam se da se otvori cijeli topic! Pa zamisli da dođe netko s, nedaj bože, 56k ili ISDN-om...to je kultura postanja! Da si u naslovu topica bar naveo "56k warning" bilo bi razumljivo, ali ovako.... Ispravi to... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |