Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmići s You Tube i sl.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmići s You Tube i sl.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Josip_101 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Josip_101 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Filmići s You Tube i sl.
    Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 17:55
KAKO SKINUTI FILMIĆ S YOU TUBE I SLIČNI STRANICA,
DA MI NEKO OBJASNI JER NISAM NAJBOLJI PRIJATELJ SA RAČUNALOM.

HVALA....................DeadConfusedEmbarrassedCryCryCryCryCryCry
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 18:05
na google ukucaš youtubedownolad, nađeš program, skineš i instaliraš
kada na youtube nađeš klip koji želiš skinuti kopiraš iz browsera link u taj program i on će ga skinuti

Molim te da ubuduće ne pišeš velikim slovima, pošto se velika slova u net komunikaciji smatraju vikanjem Wink

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 18:17
ima raznih programa, ja licno koristim IDM i iznad spota stoji (download with idm) i onda stisnes i krene skidanje.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 19:24
eeee a ja koristim real player takodje preko njega moze da se skidaju klipovi sa youtuba
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 19:57
DVDVideoSoft
Free Studio          Thumbs Up
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 21:42
Ja Greasemonkey skriptu YouTube Enhancer.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 22:04
sad smo zbunili coveka, "sto ljudi sto programa" LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Josip_101 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Josip_101 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 15:31
Hvala na odgovorima..................
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 15:33
Nema na čemuSmile i drugi put Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 15:35
Originalno postovano od strane Josip_101 Josip_101 piše:

Hvala na odgovorima..................

ako smo ti pomogli, nema na cemu Wink

- Armin van Buuren

Na vrh
Josip_101 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Josip_101 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 16:49
Imam jos jedan problem,
donedavno mi je sve bilo u radu ali sada neznam u cemu je frka:
kada gledam divx xxx clip, spotove, razne filmove,
unda kada ih idem gledati triba 2-3 sekunde da pokrene film ili kad ga pobrzajem triba mu 5-6
sekundi da nastavi gdje sam ga ubrzao isto tako kad stisnem jump to.
za gledanje divx koristim BSplayer:
imali bolji player od ovog ili da nisu u pitnju divx codes ili virusi.

Unaprid zahvaljujem !!!!!!!!!!!!111
Na vrh
ninjawhite View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ninjawhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 00:12
Originalno postovano od strane Josip_101 Josip_101 piše:

Imam jos jedan problem,
donedavno mi je sve bilo u radu ali sada neznam u cemu je frka:
kada gledam divx xxx clip, spotove, razne filmove,
unda kada ih idem gledati triba 2-3 sekunde da pokrene film ili kad ga pobrzajem triba mu 5-6
sekundi da nastavi gdje sam ga ubrzao isto tako kad stisnem jump to.
za gledanje divx koristim BSplayer:
imali bolji player od ovog ili da nisu u pitnju divx codes ili virusi.

Unaprid zahvaljujem !!!!!!!!!!!!111

Za gledanje divx i xvid formata (avi) BS player je po mom mišljenju najbolji player.Ja lično ga već dugo koristim za taj format.I kod mene se nakon nekog vremena pojave sitni problemčići nalik tvojima.Jednostavno ga reinstaliraj i to je to.Što se tiče kodeka za te formate orginalni divx kodeci i nisu bog zna nešto.Ja koristim ffdshow i on je sasvim dovoljan.Za sve drugo,flv,mkv,mpeg i slično tu ti je Gome player.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.