Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Film o životu kralja popa
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Film o životu kralja popa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Film o životu kralja popa
    Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2010 u 23:47

Majka Majkla Džeksona, Ketrin, nakon što je objavila knjigu sada želi i da snimi film o životu njenog sina.

Američki mediji pišu da će Ketrin biti i producent filma u kojem će biti prikazani snimci koje je porodica Džekson čuvala decenijama.

S obzirom da nema iskustva u sedmoj umetnosti, Ketrin je angažovala Hovarda Mana koji sa njom potpisuje i nedavno objavljenu knjigu "Never Can Say Goodbye: The Katherine Jackson Story", koja se takođe bavi detaljima iz života kralja popa.

Knjiga koja, pored detalja iz Majklovog detinjstva i odnosa sa porodicom sadrži i do sada neobjavljene fotografije, za samo 48 časova prodata je u 25.000 primeraka.

Film ipak neće biti zasnovan na knjizi, iako će se baviti pevačevim životom od ranog detinjstva, a Ketrin je Manu već prosledila stotine sati video materijala, uključujući i one iz preioda kada se porodica Džekson, posle uspeha benda Jackson 5, preselila iz Indijane u Los Anđeles.

Ketrin za sada ne želi da komentariše navode o produkciji filma, ali je nedavno izjavila da će svima koji su njenog sina osuđivali pokazati ko je on u stvari bio.

(MONDO)

Ažurirao AcaNDr - 02.Srpanj/Jul.2010 u 23:48
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2010 u 23:55
Boze, koliko mu rodjena majka zaradjuje na smrti...
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2010 u 00:06
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Ne lupetaj, sta drugo sem da svetu pokaze ono malo preostalo secanje///
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2010 u 00:34
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Ne lupetaj, sta drugo sem da svetu pokaze ono malo preostalo secanje///

Neka bude i to. Knjiga. Prodata u 25.000 primeraka za 2 dana. I nakon toga snimanje filma o njemu. Pa je bila ona rukavica koja je prodata za 190 000 dolara i slicne price. Hoces da mi kazes da sve to nije zaradjivanje? Taj novac se poklanja nezbrinutoj deci? Ili sta? I stojim iza toga da su zaradili takvu gomilu novca da to nije normalno. Toliko.Wink

EDIT: Ne mislim da bilo ko ima razloga da pokazuje snimke svog deteta kako se igra na svom prvom rodjendanu ili cega god celom svetu. Gresim li?

Ažurirao Mandarinan - 03.Srpanj/Jul.2010 u 00:36
― George Carlin
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2010 u 00:55
Vrednost neke predmete dodaju oni koji su trgovskog sistema. Uvek neko zaradi na necijoj smrti, cak i kod klosare.

Prodata zato sto neko kupio, niko ih valjda nije potplatio da je kupe.

A ona sta god ucinila ga nece vratiti, sem dobiti prevaru u osecaje da odrzi ono cemu se on zalozio, mozda slava, mozda donacije, mozda ljude briga za sve sem par dobre pjesmice u tinejdzerkim godinama.
za svaki slucaj.

Edit: Da, zasto ne bi pokazala prvi rodjendan kad sve majke ponosom pokazuju te iste slike komsinicama svake godine.

Ažurirao prijatel-MKD - 03.Srpanj/Jul.2010 u 00:57
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2010 u 02:33

Mandarinan, njegovo odrastanje je ceo svet pratio uživo, tako da ona nema šta mnogo da pokaže što već nije viđeno, a snimci sa prvog rođendana verovatno i ne postoje, jer su bili izuzetno siromašna porodica do uspeha dece. E sad, da li zarađuje na tome ili ne - više nije ni bitno. Bitno je da njenog sina više nema, a koliko to boli - ne želim ni da zamišljam. 

I bitno je znati (i to treba pominjati svuda) da je deset godina pre nego je prosuo sebi glavu (par meseci nakon smrt Džeksonai) čovek koji ga je prvi optužio za seksualno zlostavljane svog sina, Evan Chandler, dobio zabranu prilaska tom istom sinu jer je pokušao da ga ubije na dan kada je napunio 25 godina, kako bi zadržao kontrolu nad novcem koji su dobili vansudskim poravnanjem. Koliko pročitah na nekom blogu - to će biti jako važan deo filma, a po meni i najvažniji.

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2010 u 09:42
Dobro momci, obojica ste jako lepo izneli svoja misljenja. I potpuno ste u pravu. Ali,ja sam zeleo prosto da kazem da me uzasava to profitiranje na necijoj smrti. To sto sam upotrebio majku,ili tetku ili nebitno koga drugog kao profitera ne mislim da ima preterano veze. Cak se secam da sam negde procitao podatak da su nakon njegove smrti uspeli da vrate sve dugove i da im ostane jos dosta novca. Naslov teksta je bio "Majkl Dzekson zaradjuje vise mrtav nego ziv".

Prijatelju, zato sto je jedna stvar komsiluk koji zivi oko tebe, sa kojim se druzis, ali te mlade mame ne odu na drugi kraj grada da bi pokazale nekom prodavcu auto delova slike deteta,zar ne?LOL

Cudo, hajde da ne mesamo babe i zabe. Smrt boli,nije bitno da li je sin u pitanju ili deda. Tako da mi se cini da je nepotrebno da sagledavamo taj aspekt. Nije ona ni prva ni poslednja koja je izgubila dete. Meni je licno zao zbog toga sto on vise nije sa nama, ali sta da se radi, zao mi je i Dia pa se ne dize prasina oko njegaWink

― George Carlin
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2010 u 11:24

Dio nije sistematski uništavan 17 godina i na kraju brutalno ubijen. Dio je umro na način koji određuje priroda, životni ciklus ili šta već... Oni koji su voleli Džeksonovu muziku su morali prvo da gledaju kako ga uništava gomila magaraca, pa njegovu smrt, pa sad rasparčavanje njegove imovine (što nije nimalo prijatno gledati). I nemoj misliti da se danas ne bogate i na Diovom radu. Njegova žena će verovatno još dugo i lepo poživeti koristeći se sredstvima koja je on lično stekao, ali koliko se sećam kad sam zadnji put proveravao - to je normalno. Ja živim za to da kad umrem, mom detetu ostane nešto iza mene na šta će moći da računa, jer neću da nosim ono što sam stekao u grob. 

Smrt boli,nije bitno da li je sin u pitanju ili deda.

Ovo neću ni da komentarišem...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2010 u 11:43
Boze,zasto moramo da ulazimo u raspravu kada za njom nema potrebe? Tvoj stav je da je brutalno ubijen i sistematski unistavan. Moj stav je da coveka nema, i da se ne potresam previse, ali i da sam izbombardovan informacijama o dugovima, novcu, knjigama i slicnim glupostima. A to sto kazes da zelis da ostavis nesto iza sebe kao sigurnost nastavku svoje krvi je potpuno normalno i logicno. I for the record - nisam rekao da je PRIMERA radi Dio mucenik i da njegova zena nece imati od cega da zivi, pa ona ima vise novca nego svi mi na forumu zajedno. Kao i svaki zivotni saputnik poznate licnosti ili sama ta licnost. Ali jesam mislio da se njegovo ime ne provlaci po aukcijama ili medijima. Ali...ne uticu oni na to.LOL

Sto se tice ovog drugog dela...stvarno ne zvuci kako treba,cak stavise jako je glupo napisan, i vrlo nezrelo. Stoga se iskreno i istinski izvinjavam.

Ažurirao Mandarinan - 03.Srpanj/Jul.2010 u 11:44
― George Carlin
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2010 u 11:48
Ma kakva rasprava, pričamo... LOL I čak imamo sličan stav, ni ja ne volim što se sve to povlači po medijima (muka mi je od toga), ali to je valjda neizbežno kad su javne ličnosti u pitanju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.