| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Film o Facebooku |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Film o FacebookuObjavljeno: 05.Srpanj/Jul.2010 u 23:59 |
|
|
Sineasta Dejvid Finčer snimio je film o nastanku i neverovatnoj popularnosti sajta za druženje Facebook. Producent Trent Reznor je uradio muziku za ovaj film, koji je opisao kao dobar i mračan. "The Social Network" u bioskope stiže u oktobru ove godine. (MONDO) |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 03:30 |
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 03:41 |
|
|
Ja nemam facebook stranicu jer to mi je nepotrebno gubljenje vremena pa naravno necu ni odgledati film...facebook,myspace,twiter i ostali chatovi su unistili mladu populaciju koja ih mentalno i fizicki ogranicava...sve najgore reci imam o facebook-u
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 03:46 |
|
|
Naravno, u svemu se slažem, ali ne kontam... film o fejsbuku?! Više materijala bi bilo da se snimi film o prvom čoveku koji je dobio proliv. O njegovim patnjama, strahovima, razmišljanjima kad je video šta mu se dešava i kad je rekao "WTF?!"
![]() ![]()
|
||
|
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 08:07 |
|
|
To je zato što vi gledate samo negativne strane Facebooka koje su svakako prisutne i trebalo bi ih izbjegavati. Također ne znam jel' imate ili nemate face, kažeš da nemaš, onda nisi ni podoban govoriti o njemu- Ali treba naći neku umjerenost kod posjećivanja te stranice i služiti se samo onim dobrima stranama.
Evo primjera radi, od 15. 7. počinjem radit s prijateljicom koja živi u Osijeku, 25 kilometara od mene, zašto bih trošio pare s mobitela na skupi razgovor ili poruke jer je u drugoj mreži kad joj pošaljem poruku na faceu i ona mi isto odgovori i mogu biti poruke velike kao A4 stranice... Ja zato koristim Face, zbog puno prijatelja koji su udaljeni i koje rijetko viđam, ali barem mogu vidjet te slike njihove i slično. A o filmu, mislim da ima ne treba film. Čovjek smislio za faks kako da studenti ostanu u kontaktu i bolje razmjenjuju informacije i to je potalo globalno popularno. Kraj filma... Ažurirao nebojsa66 - 06.Srpanj/Jul.2010 u 08:08 |
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 09:01 |
|
![]() ![]() ![]() ![]()
Ajde, priznaj, koliko te plaćaju da ih reklamiraš? ![]() ![]() ![]() Na stranu što nemam niti želim imati nalog na fejsu, o ovoj temi imam mišljenje kao i Alfa- glupa tema, tačnije još jedna reklama |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 09:14 |
|
|
Ništa me ne plaćaju, jer ih ne reklamiram...
![]() Samo kažem da nisu svi ljudi na Faceu ovisnici o njemu i ne vise 24/7 i igraju mutavu Farmu... Nekome to služi samo za prvobitnu funkciju face-a a to je komunikacija između ljudi, i to vrlo jednostavna komunikacija. A rekao sam da je film nepotreban, no, popularno je i ljudi će ići to gledati... sigurno! Možda ne kao Eclipse, ali bože moj, ništa nije savršeno... ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 09:22 |
|
|
Ma, u redu je, Nešice, verujem ti
.Mnogo ljudi je zadovoljno fejsom jer su se povezali sa prijateljima sa kojima su izgubili kontakt. No, iako sam potpuno pogrešno ovo sročila ( )
ostajem pri istom stavu - glupa tema ZA FILM |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 09:24 |
|
Ma ja samo kažem, da ne bude zabune... I shvatio sam ja šta hoćeš reći... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72094 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:45 |
|
|
Krajnje je vrijeme da Čudak i ja snimimo neki film.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:54 |
|
|
Film o fejsbuku
![]() Kad bude izasao film o titlovima, pogledacu, a ovo za fb cu preskociti
![]() |
||
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:23 |
|
|
San mi je da snimimo onaj "Rocky VS. Godzila", a posebno scenu u kojoj Godzila prdne u Rokija i on postane crnac |
||
|
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72094 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:34 |
|
|
Ja bih snimio trilogiju (priča 1, 2 i 3).
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:38 |
|
|
Ali sa istim likovima u različitim vremenima... uh, vreme je za onu četvrtu
|
||
|
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:58 |
|
a ja kao klinac trebao da glumim u nekom filmu.................... ![]() I ja da kazem nesto o tom FB. Ja cu stati u odbranu tom fejsu, pa makar i rat izbio . Ne igram nista na njemu, to me ne zanima.Zahvaljujuci njemu sam opet stupio u kontak sa ljudima sa kojima se nisam "cuo" preko 15 godina i sa kojima sam odrastao i delio lose i dobro iskustvo.Onda nas je onaj budjavi rat rastavio, a FB opet "spojio" i zato tom fejsu "treba dici spomenik, a ne snimiti film"edit: otkud godzila ili ko vec ima veze sa fejsom, nemojte da spamujete ![]() Ažurirao AcaNDr - 06.Srpanj/Jul.2010 u 14:06 |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Europe Status: Offline Points: 743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 14:07 |
|
|
Fejs
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 14:13 |
|
|
Ok, Godzila VS. Facebook. Bolje?
|
||
|
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |