Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fight or Flight (2025) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Djurowsky ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() ![]() Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2020 Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2025 u 09:46 |
Ha,haa...smješno i neozbiljno, ali moram priznati zabavno.
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovako. Oba ova filma planiram da gledam ali da imam neka velika očekivanja od njih, to ne. Recimo Brad Pitt je kud i kamo poznatiji ali nisam njegov fan nikad bio, niti sam, niti ću biti, dok kad je u pitanju Josh Hartnett, njegov sam veliki veliki fan. Kad je Hollywood u pitanju to vam je rollercoaster, u prevodu, tobogan. Te ste gore, pa dole, pa opet možete da budete gore i tako to. Znači, ne očekujem baš neki kvalitet od ooba ova filma ali sa Hartnettom se barem nadam da će moći da se odgleda do kraja za razliku od onog sa Pittom, mada ne mora da znači. Josh Hartnett je pre obećavao i igrao je u nekim baš ok projektima pa je posle usledio nekakakav kao pad u toj njegovoj karijeri i potražnji pa se vratio sa nekakvim projektima koji i nije baš da su kvalitetni ali su popularni. I da se razumemo i pre dok je bio in, imao je neke projekte koji nisu bili baš kvalitetni. Eto, toliko od mene )
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4832 |
komedija+akcija bi bilo kao nešto za mene, pa gledam sinopsis:
Znači lik mora zaštititi nju. Nije treba koja mora zaštititi nju, niti je lik koji mora zaštititi nekog njega. Komediju i akciju, hoću, ali nekakve nagurane u nos romantike neću. Pa lijepo molim ako je tko gledao da napiše je li akcijska komedija ili iritiranje gledatelja drpanjem kojemu tu nije mjesto. |
|
![]() |
|
jojo385 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 187 |
Jeftina zabava. Slazem se sa komentarom IgaBiva oko filma . Jedino ovim komentarima sto nedostaje je komentar na soundtrack u pozadini.Na 58:35
zpocinje masovna tucnjava a soundtrack je JAKO prepoznatljiv. Interesantno je da oficijelnim stranicama Apple-a tog soundtracka nema. A ovaj vegetajoker je stvarno naporan...otvoreno trazi spojlanje..... Pa pogledaj film I napisi komentar.Samo siri toksik.... |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4832 |
Pogledao, kad je svakoga strah napisati.
Woke propaganda na rubu negledljivosti. Da bar ima ikakvog drpanja pa da se imam čemu smijati, ali nema. Sinopsis je pogrešan, lik treba locirati, identificirati, uhapsiti i transferirati hakera, ali lik nije vječno pijani Šeks nego holivudska plastična lutka u svakom smislu. Haker je dakako tamnoputa seksi slatkica jer hakeri upravo tako izgledaju, a pomažu joj tri kung fu ramboline jer je takav red, način i običaj. Profesionalni asasini su svi do jednoga beskorisni muškarci plus jedna trandža sa živopisnim lećama i ne uspijevaju u nakani iako imaju brojčanu nadmoć jer, je li, na putu im stoji sinergizirana girl power. I naravno tu je manipulatorska agentica ko zna kakve američke tajne službe koja povlači konce kako joj se ćefne. Da nema besmislenog plot šilda, glavni lik bi bio likvidiran u prvih 5 minuta, ali po uzoru na horore, na kraju mora ostati the final Očaj od priče, nezainteresirana glumačka ekipa, stoput kopirane kaskaderije, promašen humor i nepostojanje punokrvnog zlikovca... Preskočiti i lagati prijateljima da za ovaj film niste čuli. Ažurirao JoxerTM - 13.Travanj/Apr.2025 u 16:39 |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 70803 |
Muke žive alal ti vera kako si izdržao 😂😂
|
|
![]() |
|
arzak ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 73 |
Ma on samo sere da bi bio aktuelan. Namece svoje misljene kao da je mjerodavno.
Ažurirao arzak - 15.Travanj/Apr.2025 u 07:23 |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 70803 |
Dobar je Joxer, to iznad je samo njegov doživljaj. Povremeni stil pisanja oko saveta i ne bi trebalo preozbiljno shvatati. Šta će kome nametati ionako, sve i da nismo tvrdoglavi, izgrađenih ličnih afiniteta, teško da bi upalilo ikada 😂 ne verujem da mu je to namera. Svakako ću probati film. 😂
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pa jesam li pitao ima li drpanja. U filmu, ne u prvih 10 minuta. Morao sam stoga provjeriti, kad se već svi panično boje odgovoriti. Priznajem, mislim da sam i napisao otprilike, bolje bi za ovakvo đubre of filma, bolje bi bilo da ima. Ali nema. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |