Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fast X AKA The Fast And The Furious 10 (2023) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
djcvrle ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() ![]() Pridružen: 10.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18.Svibanj/May.2023 u 14:10 |
Već su odavno moralo potegnut ručnu ,po meni bez Paul Walkera serijal je izgubio svaku draž . I dalje sam mišljenja da mi je "jedinica" najbolja u ovoj sapunici ,a čini se da slijede još dvije "epizode" što će box office "desetke" sigurno sugerirati ;-)
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nisam odgledao ni 8 ni 9 a trebam
|
|
![]() |
|
djcvrle ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 10.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 12 |
#beogradski Nisam ni ja , ni Hobbs & Shaw , a niti ne nameravam ....
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1710 |
Šta su sada osmislili, pošto su već bili u svemiru???
Beskrajno majmunisanje, o maj gaš! |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4761 |
Samo još nisu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cobra1978 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: Podgorica Status: Offline Points: 32 |
Nadam se da je ovo poslednji dio ovog smeća
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66749 |
Prvobitno su i najavljivali Fast X kao poslednji deo, no onda su rekli da će film biti podeljen u dva dela
|
![]() |
|
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Glad za novcem čini čuda. Kad usrani holivud nanjuši novac nema toga šta neće učiniti!
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1710 |
Ma kakav novac, čoveče!
To je čista umetnost! |
|
![]() |
|
iromafia111 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 67913 |
Kao što i ime rubrike govori, titlovi će biti odobravani pod imenom Fast X AKA The Fast And The Furious 10.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66749 |
U ovom slučaju je gosn Joxer zapravo u pravu. /da uđe u zapisnik i overi se U notara.
Meni su prvih 4-5 delova bili bez veze, zaboravljivi filmovi, da nije Michelle Rodriguez, ne bi ni prvi deo uopšte probao, no hajde de, hanuma kojoj bi verovatno pao i ovakav junak od udarca, za mene je hanuma čiji bih film mogao pogledati, pa makar ga, kao što i bi, zaboravio momentalno. No, zato se potom, kada su se točkovi dobrano zakotrljali i sve otišlo mahom baš tamo gde bi, po mojem ne tako skromnom mišljenju, i trebalo, sve postao ludi putujući cirkus lišen smisla i logike ali zato sa naglaskom na ono što ovakvi filmovi u svojoj suštini moraju biti a to se, iz nekog razloga, obično zanemari od strane studija, a to je da sve pršti, biva iznova nenormalnije, upravo brže i furioznije, da gume škripe, lete staklići, nema provalije u koju se ne mož' survati, dati gas pritom, pa šta god mi mislili o takvim ujdurmama, gde god nam bio senzibilitet ili raspoloženje, ti pozni Fast filmovi pružaju upravo ono što obećavaju, kako koji i koliko već. Sa te strane, iako je sve otišlo predaleko sa toliko filmova u franšizi, ona sama po sebi, ne biva ikakav loš primer za sve ono što se zapravo dešava sa alavim studijima i besomučnim jahanjem dok sve ne lipše gromoglasno, tj sa pustom bioskopskom salom i prezasićenom publikom, što ja zapravo i ne vidim za ovu franšizu, uprkos svemu. U odnosu na ono zlostavljanje svega danas, od Star Warsa, superheroja, rimejkovanja, nasilnog nastavljanja davnih hitova, gađanjem publike svakom zamislivom i nezamislivom već viđenom gadošću, jerbo, je li, ma šta mi mislili, sve naravno uvek može gore, kako nas je život naučio na vreme, Fast and Furious u svojim poznijim, sumanutim nastavcima, nije ni blizu ono najgore što nas je zadesilo sa filmom danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ups, to si ti Iga zapravo pisao recenziju pa je zato kao življa tema, pardon, tek sada sam video
![]() Nema se vremena pa ne stignem da overim kao čovek sve te recenzije/vesti/najave i čuda članke, nego se oma zaletim. ![]() Držim ti fige da te ne utepaju i ne oteraju iz grada ![]() Ma, ček, evo ti pesma u slučaju da ipak krenu vile i baklje ka dvorcu (hit na mojem radnom mestu ![]() |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 712 |
@ puppet_master
Hajde drugar da se ovaj put malo složim i malo ne složim sa tobom ![]() Nakon odgledanog četvrtog nastavka više se nisam vraćao i podržao bukvalno silovanje franšize koja je prerasla u cirkus, totalno je nerealna, do bezumlja preterana i iracionalna. Barem na osnovu pročitanih recenzija, odgledanih trailera i segmenata, što je dovoljno da se donese sud. E sad, ono sa čim se slažem jeste da ovo apsolutno nije nešto najgore što nas je zadesilo iz fabrike filmova, baš kao što (verovatno) ima neku svrhu, može da zabavi i privuče solidan broj gledalaca kojima takva materija odgovara. I to je skroz OK. Barem do ovog "završnog" dela koji se rasteže u neku novu podfranšizu (10A, 10B, 10C,...), što možda na kraju razoruža i najekstremnije fanove ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pa dobro de, svakome svoje, blesavo je da smo se složili i tako polovično
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pa, hajde da se minimalčice ispravim. Voleo sam sa svojom komšinicom Sandrom, nekada davno, da se sakrivam u Moskviču koji je bio parkiran u dvorištu naše zgrade. Njen ujak ga je kupio, vozao, potom otišao brodom po belome (valjda koloritnijem ipak) svetu, ostavio Moskviča u dvorištu, na milost i nemilost beogradskom vremenu a istovremeno, neznajući, takođe Sandri i meni, čime mi je ulepšao detinjstvo.
Koji je to auto bolji od Moskviča? ![]() Dakle, nije da me je totalno baš briga za automobile, volem jedan stari, crveni Moskvič, koji je završio ko zna gde još poznih 1980ih. Imao sam jednog Moskviča i na pedale početkom osamdesetih, kao baš majušni Puppet, mada je tek to nebitno. Avaj, to ne menja išta glede automobila po filmovima. ![]() Ažurirao puppet_master - 27.Svibanj/May.2023 u 20:41 |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pervert! ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Jok bre, pravili smo mi i našu kućicu u dvorištu, sređivali vešarnicu od raznog otpada i prašine kako bi se skrivali i tamo, pohodili tavan, Moskvič je samo bio praktičniji, nismo morali išta da gradimo ni sređujemo kako bi se krili, čak su mu se i vrata lako otvarala.
![]() To je lepo a ne naopako.
![]() |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 712 |
Zašto je blesavo što smo se složili, makar i polovično? Pa češće smo tu negde na sličnim talasnim nego što smo u koliziji ako izuzmemo neka specifična interesovanja i hobije
![]() I eto, vidiš da te automobili ipak malo zanimaju, makar i posredno? Uspomene su uspomene, nezamenjive! I Moskvič je legenda, čudo neopisivo ![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4761 |
Bliži se smak svijeta... ![]() |
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 217 |
Prevod je uradio Osgiliath ✨
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |