Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fast X AKA The Fast And The Furious 10 (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fast X AKA The Fast And The Furious 10 (2023)

Fast X

Fast X (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Brzi i žestoki 10

Godina:

2023

Žanr:

kriminalistički, misterij, akcija, avantura

Trajanje:

141 min

Režija:

Louis Leterrier

Scenarij:

Justin Lin
, Gary Scott Thompson
, Dan Mazeau
, Zach Dean

Glavne uloge:

Charlize Theron
  >  Cipher
Helen Mirren
  >  Queenie
Vin Diesel
  >  Dominic Toretto
Jason Statham
  >  Shaw
Jordana Brewster
  >  Mia Toretto
Sung Kang
  >  Han
Ludacris
  >  Tej
Michelle Rodriguez
  >  Letty Ortiz
Michael Rooker
  >  Buddy
Tyrese Gibson
  >  Roman
John Cena
  >  Jakob
Leo Abelo Perry
  >  Little Brian
Luis Da Silva Jr.
  >  Diogo
Scott Eastwood
  >  Little Nobody
Nathalie Emmanuel
  >  Ramsey
Cardi B
  >  Leysa

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
djcvrle View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fast X AKA The Fast And The Furious 10 (2023)
    Objavljeno: 18.Svibanj/May.2023 u 14:10
Već su odavno moralo potegnut ručnu ,po meni bez Paul Walkera serijal je izgubio svaku draž . I dalje sam mišljenja da mi je "jedinica" najbolja u ovoj sapunici ,a čini se da slijede još dvije "epizode" što će box office "desetke" sigurno sugerirati ;-)
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2023 u 15:15
Ja nisam odgledao ni 8 ni 9 a trebam
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2023 u 15:27
#beogradski Nisam ni ja , ni Hobbs & Shaw , a niti ne nameravam ....
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2023 u 22:23
Šta su sada osmislili, pošto su već bili u svemiru???
Beskrajno majmunisanje, o maj gaš!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2023 u 22:31
Samo još nisu cudak i pop, pa će valjda to.
Na vrh
Cobra1978 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cobra1978 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2023 u 19:07
Nadam se da je ovo poslednji dio ovog smeća
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2023 u 19:37
Prvobitno su i najavljivali Fast X kao poslednji deo, no onda su rekli da će film biti podeljen u dva dela LOL da bi Vin Diesel potom rekao da će to biti film od tri dela LOLLOLLOL Zašto bi se zvali delovi deset, jedanaest i dvanaest, kada čak i od toga može da se napravi cirkus LOL
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2023 u 22:37
Glad za novcem čini čuda. Kad usrani holivud nanjuši novac nema toga šta neće učiniti!
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2023 u 00:14
Ma kakav novac, čoveče!
To je čista umetnost!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2023 u 11:03
Kao što i ime rubrike govori, titlovi će biti odobravani pod imenom Fast X AKA The Fast And The Furious 10.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2023 u 18:42
U ovom slučaju je gosn Joxer zapravo u pravu.  /da uđe u zapisnik i overi se U notara.

Meni su prvih 4-5 delova bili bez veze, zaboravljivi filmovi, da nije Michelle Rodriguez, ne bi ni prvi deo uopšte probao, no hajde de, hanuma kojoj bi verovatno pao i ovakav junak od udarca, za mene je hanuma čiji bih film mogao pogledati, pa makar ga, kao što i bi, zaboravio momentalno. 

No, zato se potom, kada su se točkovi dobrano zakotrljali i sve otišlo mahom baš tamo gde bi, po mojem ne tako skromnom mišljenju, i trebalo, sve postao ludi putujući cirkus lišen smisla i logike ali zato sa naglaskom na ono što ovakvi filmovi u svojoj suštini moraju biti a to se, iz nekog razloga, obično zanemari od strane studija, a to je da sve pršti, biva iznova nenormalnije, upravo brže i furioznije, da gume škripe, lete staklići, nema provalije u koju se ne mož' survati, dati gas pritom, pa šta god mi mislili o takvim ujdurmama, gde god nam bio senzibilitet ili raspoloženje, ti pozni Fast filmovi pružaju upravo ono što obećavaju, kako koji i koliko već. Sa te strane, iako je sve otišlo predaleko sa toliko filmova u franšizi, ona sama po sebi, ne biva ikakav loš primer za sve ono što se zapravo dešava sa alavim studijima i besomučnim jahanjem dok sve ne lipše gromoglasno, tj sa pustom bioskopskom salom i prezasićenom publikom, što ja zapravo i ne vidim za ovu franšizu, uprkos svemu. U odnosu na ono zlostavljanje svega danas, od Star Warsa, superheroja, rimejkovanja, nasilnog nastavljanja davnih hitova, gađanjem publike svakom zamislivom i nezamislivom već viđenom gadošću, jerbo, je li, ma šta mi mislili, sve naravno uvek može gore, kako nas je život naučio na vreme, Fast and Furious u svojim poznijim, sumanutim nastavcima, nije ni blizu ono najgore što nas je zadesilo sa filmom danas. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2023 u 19:16
Ups, to si ti Iga zapravo pisao recenziju pa je zato kao življa tema, pardon, tek sada sam video blush
Nema se vremena pa ne stignem da overim kao čovek sve te recenzije/vesti/najave i čuda članke, nego se oma zaletim. LOL

Držim ti fige da te ne utepaju i ne oteraju iz grada LOL

Ma, ček, evo ti pesma u slučaju da ipak krenu vile i baklje ka dvorcu (hit na mojem radnom mestu LOL)

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2023 u 19:57
@ puppet_master

Hajde drugar da se ovaj put malo složim i malo ne složim sa tobom Onako iz vizure velikog ljubitelja automobila, prvih nekoliko delova su mi bili skroz zabavni i zanimljivi i delovali su kao osveženje na tržištu akcionih filmova, odnosno specifičnog podžanra. Ponajviše iz razloga što su bili relativno zamislivi, donekle ozbiljni, realni, ostvarivi, ovozemaljski.

Nakon odgledanog četvrtog nastavka više se nisam vraćao i podržao bukvalno silovanje franšize koja je prerasla u cirkus, totalno je nerealna, do bezumlja preterana i iracionalna. Barem na osnovu pročitanih recenzija, odgledanih trailera i segmenata, što je dovoljno da se donese sud.

E sad, ono sa čim se slažem jeste da ovo apsolutno nije nešto najgore što nas je zadesilo iz fabrike filmova, baš kao što (verovatno) ima neku svrhu, može da zabavi i privuče solidan broj gledalaca kojima takva materija odgovara. I to je skroz OK. Barem do ovog "završnog" dela koji se rasteže u neku novu podfranšizu (10A, 10B, 10C,...), što možda na kraju razoruža i najekstremnije fanove
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2023 u 20:05
Pa dobro de, svakome svoje, blesavo je da smo se složili i tako polovično LOL meni su upravo ti prvi filmovi davljenje a ovo potom osveženje, briga me baš za automobile, zabavno mi je upravo to preterivanje, naglasak na akciji, koja začudo danas kada je sve ionako brzo i ludo, epsko na ekranu svako malo i to u svim žanrovima, ovi ladno pogađaju metu (kako je ja vidim), negde mi se svidelo kako joj se prišlo, negde i ne baš ali sve to smatram onome što vredi u čitavom tom pičvajzu. Nije moj broj generalno, tj upravo sam prilično daleko od kakve zamišljene potencijalne i ciljane publike ovako čega, no ladno su znali biti zabavni, što je samo po sebi uspeh, meni makar. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2023 u 20:36
Pa, hajde da se minimalčice ispravim. Voleo sam sa svojom komšinicom Sandrom, nekada davno, da se sakrivam u Moskviču koji je bio parkiran u dvorištu naše zgrade. Njen ujak ga je kupio, vozao, potom otišao brodom po belome (valjda koloritnijem ipak) svetu, ostavio Moskviča u dvorištu, na milost i nemilost beogradskom vremenu a istovremeno, neznajući, takođe Sandri i meni, čime mi je ulepšao detinjstvo.

Koji je to auto bolji od Moskviča? Approve što bi rekao rahmetli Bata Stojković u Špijunu.

Dakle, nije da me je totalno baš briga za automobile, volem jedan stari, crveni Moskvič, koji je završio ko zna gde još poznih 1980ih. Imao sam jednog Moskviča i na pedale početkom osamdesetih, kao baš majušni Puppet, mada je tek to nebitno.  Avaj, to ne menja išta glede automobila po filmovima. Approve

Ažurirao puppet_master - 27.Svibanj/May.2023 u 20:41
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2023 u 22:01
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Voleo sam sa svojom komšinicom Sandrom, nekada davno, da se sakrivam u Moskviču

Pervert!

LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2023 u 22:07
Jok bre, pravili smo mi i našu kućicu u dvorištu, sređivali vešarnicu od raznog otpada i prašine kako bi se skrivali i tamo, pohodili tavan, Moskvič je samo bio praktičniji, nismo morali išta da gradimo ni sređujemo kako bi se krili, čak su mu se i vrata lako otvarala. Approve Najdraža igra i sa društvom, lokalnom decom, nam je bila Žmurke, jer smo uvek bili par koji se zajedno zavlačio kojekuda da bi se skrivali od sveta. 
To je lepo a ne naopako. Approve
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2023 u 13:18
Zašto je blesavo što smo se složili, makar i polovično? Pa češće smo tu negde na sličnim talasnim nego što smo u koliziji ako izuzmemo neka specifična interesovanja i hobije Super je što si pronašao nešto za sebe u Fast univerzumu, to samo dokazuje da su ljudi različiti i da sve ima svoju publiku (respect!).

I eto, vidiš da te automobili ipak malo zanimaju, makar i posredno? Uspomene su uspomene, nezamenjive! I Moskvič je legenda, čudo neopisivo Doduše gde bi ti bio kraj da si lepo u ono vreme mogao da blejiš u mobilne i socijalne mreže?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2023 u 14:20
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

U ovom slučaju je gosn Joxer zapravo u pravu.  /da uđe u zapisnik i overi se U notara.
Bliži se smak svijeta...

pop
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2023 u 23:12
Prevod je uradio Osgiliath ✨
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.