Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw

Godina:

2019

Žanr:

akcija, triler, avantura

Trajanje:

137 min

Režija:

David Leitch

Scenarij:

Chris Morgan
, Gary Scott Thompson
, Drew Pearce

Glavne uloge:

Helen Mirren
  >  Queenie
Jason Statham
  >  Deckard Shaw
Cliff Curtis
  >  Jonah
Idris Elba
  >  Brixton
Dwayne Johnson
  >  Luke Hobbs
Tom Wu
  >  Tsoi
Joshua Mauga
  >  Timo
John Tui
  >  Kal
Eiza González
  >  Madam M
Julian Ferro
  >  City Man
Rob Delaney
  >  Agent Loeb
Amar Adatia
  >  Indian News Reader
Vanessa Kirby
  >  Hattie Shaw
David Mumeni
  >  Etheon
Joe Anoa'i
  >  Mateo
Lori Pelenise Tuisano
  >  Sefina
Alex King
  >  Lt. Grapefruit
Helena Holmes
  >  Chef
Georgia Meacham
  >  Party Model
Bernardo Santos
  >  Scientist
John Macdonald
  >  Lermotov
Eliana Sua
  >  Sam (as Eliana Su'a)
Viktorija Faith
  >  Russian Plane Passenger
Sonia Goswami
  >  City Woman
Ruth Clarson
  >  City Woman

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2019 u 15:12
A fora je sto ce ovo biti najgledanije ) Inace, video sam trejler za ovaj film vise puta i smeta mi ta komika koje je bilo i pre ali ovde i suvise. Ma tipican popcorn blockbuster.
Na vrh
zs444004 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zs444004 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2019 u 14:51
Tipičan blokbaster ali i prava razbibriga za mozak.
Sedi, gledaj i uživaj u vratolomijama.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2019 u 15:56
Upravo tako. A blockbuster je uvek razbibriga. Taman posla da to bude neka realna drama ( Ali na srecu, zato su ti independet filmovi )
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2019 u 23:37
Ajmo neko nek mi kaže pošto nisam gledao niti jedan fast&furious.
Koje da "zaboravim da postoje", a koje da pogledam jer su "baš dobri"?
Ili su priče toliko povezane da ako ne pogledam svih 785678634578658 prvih fast end fjuriosa neću shvatit pola ovog, valjda 78567863457869-og, filma?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2019 u 15:22
Ma ovakvi filmovi su za zaradu a ne npr Florida Project. Sto vise vratolomija, komike i seksualnosti /ono kao neka muzika neke nemoralne devojke...../
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2019 u 14:41
Film je vrh , mnogo dobra akcija i smijeh do suza.
Ova dva glumca brilijanti kao i uvijek , obozavam ih gledati .

Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2019 u 20:08
ok,dobra zabava mozak na pašu i uživat u akciji 
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2019 u 22:18
Dobar !
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2019 u 16:35
Zesce negledljiva budalastinina.Ugasio sam na 2/3, nakon gledanja na ff.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2019 u 16:41
Htedoh reci budalastina, naravno.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2021 u 18:10
Johnson & Statham - vrh.
Negativac - vrh.
Akcija - vrh.

Priča...
Ovo nije Fast&Furious!
Netko će opravdavati da je spinoff, ali jeboga to je pogrešan smjer.

Čemu superheroj, točnije supervilan.
U F&F-u (od petice nadalje) očekuju se dosad neviđene nove ideje s autima vs drugih vozila.
Zašto smo umjesto toga dobili standardnog anime2movie motoristu koji je ujedno polurobot.

Da se razumijemo, film je zabavan i preporučujem ga svima. Pa i onima koji će prepoznati motorističke slalome i misaone komande koje smo već vidjeli u japanskim animiranim filmovima i serijama.
Ali ne očekujte fast and furious - ovo osim imena sa f&f nema nikakve veze.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2021 u 19:30
JoxerTM ako si napisao vec da su Johnson i Statham vrh, umesto sto si napisao negativac vrh, mogao si i ime tog glumca da napises a to je Idris Elba
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2021 u 19:48
Postoje debeli razlozi zašto kad pišem osvrte neke stvari spoilam svima, neke samo filmskim moljcima, a neke ne.
Tu je uletio i stil, pa umjesto Johnson & Johnson sveprisutnih dermatoloških itd proizvoda...

Isto vrijedi i za naslove, pa ćeš primijetiti da sam ovdje namjerno izostavio ijedan konkretan anime naslov (izvol'te istražujte), dok sam za osmi dio franšize linkao kriminalno podcijenjenu i od većine ovdje zanemarenu filmsku misteriju.

A vidi pa ja sam nekad davno tu pisao i niko mi nije odgovorio:
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ajmo neko nek mi kaže pošto nisam gledao niti jedan fast&furious.
Koje da "zaboravim da postoje", a koje da pogledam jer su "baš dobri"?
Ili su priče toliko povezane da ako ne pogledam svih 785678634578658 prvih fast end fjuriosa neću shvatit pola ovog, valjda 78567863457869-og, filma?

Pa kad niko nije, ja ću:
Gledati Fast Five i sve iza njega. 1-4 zaboraviti.

Ažurirao JoxerTM - 05.Ožujak/Mar.2021 u 20:08
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2022 u 20:54
Gledao sam svojevremeno prva tri iz franšize, to zbilja nije moj broj bio, krenuću uskoro zapravo od ovog filma, pa onda, ako mi bude išlo uopšte (i kada oslobodim vražiji prostor na disku) da vidim to sve od petice naovamo, konačno. Hajde jednom da poslušam Joxera, u prazničnom duhu TongueLOL
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 11:31
Dobar, ludo uzbudljive akcije, sjajne dinamike između ove dvojice (avaj ja i dalje prosto ne volim Stathama), zabavan, milica slatka, mama Korleone sa pretećom papučom je sjajna epizoda, na moju radost akcija nije bazirana na atomobilima koji jure, nije ni da fali jurnjave, najkraće svega potaman meni. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.