Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fast & Furious 6 (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fast & Furious 6 (2013)

Furious 6

Furious 6 (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Brzi i žestoki 6

Godina:

2013

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

130 min

Režija:

Justin Lin

Scenarij:

Chris Morgan
, Gary Scott Thompson

Glavne uloge:

Vin Diesel
  >  Dominic Toretto
Jordana Brewster
  >  Mia
Dwayne Johnson
  >  Hobbs
Sung Kang
  >  Han
Ludacris
  >  Tej
Elsa Pataky
  >  Elena
Michelle Rodriguez
  >  Letty
Tyrese Gibson
  >  Roman
Paul Walker
  >  Brian O'Conner
Luke Evans
  >  Shaw
Gina Carano
  >  Riley
Kim Kold
  >  Klaus
Gal Gadot
  >  Gisele
Joe Taslim
  >  Jah
Clara Paget
  >  Vegh

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fast & Furious 6 (2013)
    Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:25

Film je u kinima od maja 2013 godine.

Žanr:
Akcija / Avantura / Krimi

Režija:
Justin Lin

Glavne uloge:
Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Luke Evans...

Radnja filma:
Hobbs prati organizaciju plaćeničkih vozaća u 12 zemalja, čijem vođi pomaže nemilosrdna Letty, Domova ljubav za koju je mislio da je mrtva. Jedini način da se zaustavi ova kriminalna grupa je da se pobijede na ulici. Zbog toga Hobbs traži od Doma da okupi svoj elitni tim u Londonu. Za svoju pomoć svim članovima ekipe će biti izbrisani kriminalni dosjei i moći će se vratiti svojim porodicama.

filmonizirani.blogspot.com

Ažurirao icemaher - 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:27
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 13:39
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2013 u 00:45

soskic71 hvala za prevod prijatelmkd

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2013 u 13:22
Odličan je prevod, a film... pffff.. osim poslednjeg minuta... i starijeg brata Šo.
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2013 u 13:43
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Odličan je prevod, a film... pffff.. osim poslednjeg minuta... i starijeg brata Šo.

Film nije pffff, nego F&F, a nijeloš, mislim u svakom slučaju je bolji od Hari Potera, a muzici zahvali što maltretiram okolinu već mesec i po
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2013 u 14:35
*placing another name on my To kill for insulting Harry Potter movies list* 

DocaDragance

Ažurirao nebojsa66 - 29.Srpanj/Jul.2013 u 14:36

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2013 u 18:11
Žao mi je, ali ne podnosim ljude koji sedam godina ne menjaju odeću...

edit: ...a milioneri su.

Ažurirao soskic71 - 29.Srpanj/Jul.2013 u 18:13
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2013 u 00:23
Pogledah i ovo cudo, ako zanemarimo preterivanjeLOL, film je odlicna zabava od 2h, uzivao sam. Ovo sam vec video u jednom prevodu pa nije lose da se i ovde ubaci, primer na zadnju scenu pre credits, neka ide jedan tekst: IMA JOŠLOL, zamalo da ugasim film, kad ono krene trka u Tokio. Necu vise da skidam extended verziju, predugacka ta pista, nikako da je izvoze, kao da je 100kmLOLLOLLOLLOL

Ažurirao icemaher - 13.Rujan/Sep.2013 u 00:24
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2013 u 10:36
Problem je bas u tom PRETERIVANJU. Da su spustili "lestvicu" bar malo bio bi mnogo ukusniji. Jeste zabava Ok... ali smeta glupiranje sa preterivanjem, bas smeta!
Vladika
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2013 u 16:43
Citajuci komentare, zakljucujem da je prica o SF filmu?
Molim recite dal sam donio pravi zakljucak, pa ako jesam da onda idem pogledati film.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
muhamed-cula-culic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj muhamed-cula-culic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2017 u 21:41
odlični
Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2017 u 19:56
9/10 preporuka za gledanje
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2021 u 00:30
Nije vrhunski ko petica, ovdje neke nelogičnosti baš ubodu oko, ali tu je sad Michelle Rodriguez = manjkavosti oproštene. Wink

Ko je gledao peticu, mora i šesticu.
Ko nije gledao peticu, nemojte posegnuti za šesticom jer se naslanja na priču iz petice.
Prva 4 F&F filma opet su i ovdje za priču nebitna. Srećom. Pa njih komotno ignorirajte.

Znači opet od mene preporuka, bez obzira na vaš ukus.

Sutra ako me nešto ne za'ebe pogledat ću i napisati 2-3 riječi za sljedeći, a možda i više budu li zabavni ko ova dva.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.